Tuesday, May 5, 2009

Ada KL Dah

Hurmmm.....saya dah di KL sekarang....
Meninggalkan puteri kesayangan di umah abah AGAIN...
nasib baik papanya ada menemani...
dan nasib baik jugak ayang dah belikan kete baru untuk alesha..


TQ ayanggg..lepas nih beli lah macam2 lagi yer...so that nanti umi n papa dapat jimat duit..
gambar nih ayang yg mms semalam...
dengan caption.."Pon pon pon..tepi2 alesha nak lalu"..
lepas tu asal saya call je keje alesha duk tekan hon...geram tul dengar..
tunggu lah umie balik..confirm kena gomol punyer...

Comel tak alesha tido....
comel kannn???? hehehhehehe...
gambar nih la yang saya tatap kalau rindu kat alesha...
macam2 yang saya rindu...sebab alesha dah makin keletah..
mulut dah semakin bising...kalau kita call...bercakap pot pet pot pet...(bahasa german)
tapi sangat membahagiakan...
kawan2 di KL..kalau nak jumpa bolehlah...
saya menginap di Seri Pacific..(Berhadapan The Mall)..
hehehhehe...sempat lagi tu duk promote...
padahal keje berlonggok duk menanti...
sabo je lahhhhh...





15 memo menunggu dibaca:

@e_da said...

Amboi2 aleysha kemain suka dgn keta baru dia... tido cam kepenatan jek...

Akak .. jelesla cantik gilerrr langsir baru blog akak ni.. ni kena ajor kan kita nih... hihihi.. teruja tul tgk....

Diamilikku said...

eida : hehhehehhe..cantik kan..tapi akak pun org yang buatkan...akak tak reti nak buat sendiri yerrrr

ALUNAN TINTA said...

alesha ni la..geram!!

Diamilikku said...

geram jgn tak geram...
hehehhehehe...

aramis2177 said...

Wahh sone.....lawanyaa layout baru nih!!!!Cun laaa ala2 organizer nih!hehehee..anyway alesha sangat comei ngan keta baru dia tuh!!Ciwi laa tu ngan umi dia duk tekan2 hon!huhuhuhu

joegrimjow said...

tido kalah org ngah kenyang

Naddiea said...

sone,hang suka dak ngan layout baru ni?ok ka??nanti yg undefined tu aku betulkan ekkk.

aleesha mmg sangat menggeramkan!!!

*SiRibenMerah said...

yeahhh... anak ayang amek kelas driving ngan owan.. owan kata nak letak kete kat porch biar dia main kat situ.. tengok2...Owan lagi excited dari ayang tau.. btw umie, alesha da muleh manapak 2-3 langkah tanpa bantuan.. hehehehehe =)

lily azliyana @ mama zara said...

Yekla..layout br yg cantik. sape yg tukang buat. leh buat utk blog kami jugak tak..hahahahaha..

Alesha semakin comei tomei. klu jadi mama alesha pon msti rindu sgt ngan buah hati die ni. nasib baik ade bby dlm perut dok teman mama alesha kat kl kan..hehe..

SYAbAR said...

akak cuba ari masa jumpa kau ya dik, sampai bila dok kat KL ni

Baby Lyana said...

ahh jeles tgk langsir baru dia.. kena minta shepap buatkan ni.. hahah...

eh..pukul berapa awak ni free..cik abang ca, dah kasi green lights ajer :)

Naddiea said...

sone,blog aku tukaq add.tolong update yerh...

Dj Epoi said...

TERUJA siut!!! tgk Layout baru nih!!!!

Sian Gibik2 kna tinggal lagi!!!
Bro Mizan.....kalau tak sempat nak tgk gibik2 Alesha ...mai hantaq kat umah Gua.....Gua tgh Cuti lagi nih!!! heheeheh

Diamilikku said...

kak farah : cantik ehhh...tq tq tq..sone minat dah lama..tapi tak reti tukaq..nih nadia tolong tukaq..tapi ada yg tak dibetulkan lagi..

Joe : hahahahha..memang dah kenyang tu..makan banyak sekarang..

Nadd : sangat sukaaaa..akhirnya aku dapat layout yang aku nak

Diamilikku said...

SRM : Owan memang excited lebih..

Lily : Tu lah..nasib baik ada baby dalam perut temankan..takde la sunyi sangat..kejap2 dia menendang je..hehehhe..

Kak Syabar : esok kul 2pm gerak balik dah...takpe kak..kita kan baru jumpa...

Kak Shaf : petang nih kul 5pm sampai 8.30 pm..kul 9 sambung bengkel balik...huhuhuhu

DJ : cantekkkk kannn...hehheheheh...mizan sentiasa ada masa untuk puteri dia tu..petang semalam call 3g tgk2 duk melepak kat gerai dua2 orang..kemain lagi..duk menayang bagi umie tgk

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin