Thursday, May 14, 2009

To My Dear Hubby,

My gift to you is my love...given from deep within my heart,
It is the best i have to offer, and its yours untill this earth we depart.
You have captured a part of me, a part so many fragile that i am in fear,
For it is my heart i have lost, to you my love the one i hold most dear.
I choose to love you now, with all that i have and all that i am,
and i pray that god follow us, to guide our steps as we cross this land.
For it is with his blessings, we will live at peace with each other,
For he is the reason after all, we found one another.... I LOVE YOU.

I love your soft kisses, i love your soft touch..i love the way you bite your lips,
I love you sooooooooooooo much...
I love the way you look at me, i love the way you smile,
i love the way you are shy sometimes..every once and a while.

I love it when you look at me, when i'm not looking at you..
You think i do not eralize it...but REALLY...i do...
I love the way you cuddle..i love the way you sleep..
I love the way you rub your neck..when you are thinking so deep.

I love all of you...your nose, your lips, your hair, your feet..
i will never stop loving you..You are so amazingly sweet...

I LOVE THAT I LOVE YOU..
I HAVE LOVE YOU FROM THE VERY START..
I LOVE ALL OF YOU...
I NOW HAND YOU THE KEY TO MY HEART...

(Love akan sentiasa bersama abg...biar susah senang..love tetap dengan abg...kita akan sama2 hadapi semua dugaan dan cabaran...kita akan tempuhi semuanya bersama..sebab love yakin..di penghujungnya ada sinar kebahagiaan dan kejayaan untuk kita..don't give up sayang...)






Jiwang karat by,

16 memo menunggu dibaca:

SYAbAR said...

Camni punya gaya kau curahkan perasaan kasih pada hubby, mana leh letak `JIWANG KARAT' dik....

@e_da said...

huhu... loving couple... sesekali kena la bg ayat2 romantis kan kak sue... barula rasa cam pengantin baru jek.. heheh

MariaFaizal said...

You're amazingly sweet too Sue!
Memang kasih sayang kena sentiasa dibajai constantly.Ameen kpd doa Sue buat baby Afiq & family dan, doa Sue utk sentiasa bersama & bahagia dgn Mizan & your family.

lily azliyana @ mama zara said...

yeklaa..suka tgk loving couple mcm ni. romantik btol kan...=p

Poem ni karang sndiri ek. Sweet btol ayat2 die..=)

Diamilikku said...

kak syabar : jiwang karat ahh ni..bukanboleh selalu2 cakap gini...tiap2 hari i love you, i miss you i need you je..yang feeling2 mcm ni once in a blue moon jerr..

eida: heheheh..ieda..sesekali..terasa sedap plak kata2 nih...

Kak Maria : su belajar dari kak maria jugak....

Diamilikku said...

mama zara : takdelah karang..i'm not good in english..nih ada kawan yang bagi..rasa mcm sedap ayat2 dia..mcm kena je ngan jiwa...so layankan jer

Baby Lyana said...

perghhh.. ayat power..kalau akak tulis camni, mau pengsan cik abang kita..

SYAbAR said...

Sue,

Terima kasih atas side post `BABY AFIQ', doa dan kata2 semangat esp to adik dan adik ipar akak. Semoga Allah mentiasa merahmati kita sekalian.

Diamilikku said...

kak shaf : biar dia pengsan sesekali syok sikit...hehehehe..


Kak Syabar : Hanya ini yang mampu...kak

SYAbAR said...

Ada masa kita di depan/belakang, ada masa kita bangun/jatuh. Dalam apa jua ketika dan keadaannya, kita telah memilih untuk hidup bersama, dan pastinya kekuatan itu datangnya dari orang yang kita pilih sendiri untuk djdkan sebagai suami/isteri. Yang di depan mata adalah penawarnya jika kita benar2 mencari dan mendalaminya

*SiRibenMerah said...

Umie, ayang bg izin umie balas komen kat blog ayang entry alesha yg melampau.. hahahaha.. sweet je baca komen2 diorg...=P~

Naddiea said...

wahhh sangat jiwang okeh.tapi aku suke.hahah..aku rasa kalo bagi kat apai ni pun mau cik apai pengsan sambil tersenyum.hiihiiih....

joegrimjow said...

mgkin
way
akan jadi bertambah bguss
huhu
paham x?

Dj Epoi said...

Sue , Mizan & Seluruh Keluarga ini.....Abg Hisham & Family, Achik & Cik Tinta ,Dik Riben & ? ....Abah & Bonda semuanya.....

Walauponk Gua seorang lelaki & rock walweiiiiiii......
Tiada tertahan air mata ini.....

Terima Kasih semuanya.......

*SiRibenMerah said...

erkk, bro DJ telah membuka satu persoalan.. sume ada pasangan.. I lak single.. hurmmm~ sentap sekejap.. adeshhh.. da le byk kad kawen jemputan utk iyra dan PASANGAN.. adoi makkk~ shahdu kejapppp~

Bro, kasih kami suci, tulus n ikhlas dari hati =)

Baby Lyana said...

cik abang baca SMS akak yg jiwang pun dia pengsan muka biru, kalau tulis entry camni..takut pengsan sambil tersengih2 sumbing..tak ke haru.. hahah

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin