Wednesday, May 27, 2009

Nak Kena Tinggal

Ada orang nak kena tinggal dengan papa...
ala-ala nak merajuk lah tu..tapi ala-ala je..
so sebelum kena tinggal duk beromantika di amour dengan papa dulu...
kemain lagi...umie pun tak lepas hp nak amik gambar...
Mr papa akan ke KL dengan bas malam ini...esok ada treatment elektrik di MSN Bukit Jalil..
Hari Jumaat mr papa akan gerak ke Temerloh Pahang untuk Pahang Open..
doakanlah mr papa berjaya yer...ramai national player akan ambil bahagian..
nih jugak salah satu peluang untuk buat best timing n rebut tempat ke Sea Games...
Saya risau sebenarnya...sebab dengan injured di pehanya..pastu semalam injured pinggang plak..
ntahlah...hanya Allah yang tahu rezeki Mr papa...
Lepas ke temerloh mr papa akan terus ke Terengganu untuk Kejohanan Sukan Staf..
event mr papa 3-5 Jun...pastu mr papa terus ke KL plak untuk KL Open pada 6-7 Jun..
Mr papa akan balik 8 Jun..so daniya alesha akan merindu papanya lebih kurang 10 hari jugaklah..
huhuhuh...umie pun sama jugak la....



Nak kena tinggal by,

11 memo menunggu dibaca:

TiNiE said...

huhuhu..
tapi apakan daya..pasrah n redha jerla...

mizzyN said...

nie sebenarnya mesti emak daniya yang lebih lagi rindu tapi letak anaknya rindu sebagai simbolik. :)

MariaFaizal said...

Ala...kesian nya baby Alesha & Umie nya sekali :D

Definitely understand how you feel Sue. Just take care yourself & kiss baby Alesha for all of us here.

lily azliyana @ mama zara said...

Good luck to mr papa..!!
Alesha doakanla papa lari kuat2 yek..=p

p/s: tk mcm sy yg buta sukan, nmpaknya hubby sy still ingat n kenal ngan mr papa tuh..hehe..

suked8787 said...

Selamat Berjaya kpd Mr Papa...insyaAllah, MALAYSIA BOLEH!

Alesha n Mama Alesha jgn nakal2 tau sepanjang peninggalan Mr Papa nnt...hehehe

SYAbAR said...

Kesian Aleesha, kat ummi pun kesian gak... but rindu tu satu nikmat.

Mizan.... bawa pulang medal utk Aleesha ya!

Apai said...

Good Luck to Mizan yang akan menghadapi beberapa kejohanan dalam masa terdekat ini.Hopefully semua ok. InsyaAllah 3-5 Jun nanti kami berada di Kuala Terengganu...balik kampung. Boleh la jumpa Mizan di Kejohanan Sukan Staf IPTA di UMT nanti InsyaAllah.

:: HUSNA :: said...

sian alesha selalu kena tggl ye.. hr tu umi.. now papa plak...

kuIna LadyInRed said...

cianya nk kena tinggal...

mydear papa smpai skrng x abis lg dgn MASUM

Baby Lyana said...

ciannya kena tinggal..tak dpt dibayangkan if Lyana kena tinggal..sebab tinggal more than 20 hours pun dia dah cari Daddy dia.. kalau Mummy? tak nampak muka ajer dah uwaaa

moga2 Mizan selamat menempuhi segalanya.. Sone jaga diri tau..

Mutiara_Lezz said...

Ya Allah..packnya jadual Mije...semoga success na...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin