Monday, May 4, 2009

Still Under Construction

Blog masih direnovate..
sabar yer..keje2 terbengkalai..
saya kan tak pandai tukar2 nih..
nih pun nadd yg tolong tukar layout..
saya nak tambah yang kat side2 jer..
gambar2 alesha n dewaktu dengannya...
btw..kawan2 sila tgk kat blog list..
kalau ada yg tertinggal sila tinggalkan komen..
saya tak dapat cari adress kengkawan yang saya dah save..dah hilang..
so yg mana ingat je saya letak..
dan saya yakin ada yg tertinggal..
tolong ye...

10 memo menunggu dibaca:

SYAbAR said...

Akak dah masuk ada dlm list... cayalah!!!!

waNny said...

saya nye xde :(

Diamilikku said...

dah masuk dah wanny...hehehhe sorry

marinahunny said...

waaa suwitttnya blog dia skrg..mana amek tempalte..nk tukar jg las...

ieza said...

iezanyer tak da pun..huhuhuuh..( termasuk ker???) hahahhahahha...

Cik Jah said...

haah...hang dah lupa kat aku..huk huk huk...kijammm kijam.

Diamilikku said...

jgn la kengkawan...tak ingat adress la...sebab tu minta diremindkan...jgn risau..akan ditambah

Aleeya said...

mak haiii kemain lagik ko sue, rumah baru langsir baru..nak sambut raya ape nehhh???eniwaiii cun laaa sgt kiyuttttttttt...*wink2

Mutiara_Lezz said...

ehhh..dah balik kedah dah ka? sungguh tak aci...awat tak mai singgah...kami mula nak p bukit jalil...tp Aliya..demam...habis semua tak jadi...hehehe

aramis2177 said...

Waa...lawa layout baru nih!!!comei jaaa....secomei tuan dia!hehehheee....eehh kak farah punya ada kan!?

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin