Tuesday, May 12, 2009

Tolong Kami Bantu Kami

Tajuk bikin gempak sikit...
Actually takdelah gempak sangat..
saya dan mr papa sememangnya amat mengharapkan pertolongan kawan-kawan...
Memandangkan kami dah memutuskan untuk settle down di Kedah/Perlis...
makanya kami berhasrat untuk menjual / menyewa property yang kami miliki di Selangor..
Details : Rumah Teres Dua Tingkat
Alamat : No 33 Jalan Kajang Perdana 8A
Taman Kajang Perdana,
43000 Kajang Selangor.
Keluasan rumah : 1,216 sq ft.
Bilik : 4 bilik tidur beserta 3 bilik air
PELAN LANTAI TINGKAT BAWAH DAN ATAS
Master bedroom dan ruang tamu/makan yang sangat luas.
Harga Jualan : RM225,000
Harga sewaan : RM800
(Harga masih boleh dirunding)
Untuk yang tidak biasa dengan lokasi disebutkan, biar saya terangkan sedikit petunjuk2 untuk memudahkan kawan2..
Taman ini terletak tidak jauh dari Giant (Kajang), Tesco (Kajang), Penjara Kajang (Satu arah jalan yang sama...lebih kurang 5 minit ke Giant, 10 minit ke Tesco dan 3 minit ke penjara Kajang..berdekatan highway dan hanya 5 kilometer ke ke bandar Kajang dan Pasar Besar Kajang.
Berhampiran Cheras-Kajang Highway, Kajang-Semenyih expressway
Berdekatan juga dengan Kajang-Putrajaya Link
Taman-taman berhampiran antaranya, Saujana Impian, Prima Saujana, taman Sg Jelok Indah, Taman Berlian, Taman Kajang Baru, Desa Impian dll...
Gambar Dari pandangan hadapan.
Besarlah harapan saya agar kawan-kawan dapat panjangkan iklan ini kepada rakan-rakan sahabat handai, saudara mara yang sedang mencari rumah.
Apa2 boleh hubungi saya di emel : suhana.mutalib@gmail.com
atau mr papa di emel : mizan_eastguy@hotmail.com
Dicatat oleh...

11 memo menunggu dibaca:

ieza said...

ooo...ni dekat area umah iza....nnt iza warwar kan kat kengkawan iza...kalau ada yang berminat....iza roger ek!!!

Naddiea said...

sone,kalo tempat keje aku dekat ngan umah yg hang nk juai ni dh lama dh aku beli sone.tp jauh la pulak kan.takpa2..nanti aku tanya kawan2 kalo ada yg nk beli okeh.

Syazwan Yazid said...

jual kat jeng jelah...
sebulan jeng bayar RM100...
nanti Alesha dah ada anak 5 orang pun belum tentu dah habis bayar...huahaha!

Baby Lyana said...

insya-Allah..akak tolong sampaikan

btw, akak balik kedah maybe hujung weekend ni..akak confirmkan by friday ek

MariaFaizal said...

Akak akan cuba sebarkan info nih.Sue & Mizan guna agent tak?

Diamilikku said...

ieza : Thanx ya...

Nadd : tu lah...hang kena tukaq keje belah2 putrajaya..dekat kot..apai dah dekat dah..heheheheh

Jeng : nak kena budak nih...

Kak Shaf : Thanx sis..owhh balik weekends nih?? inform yaa....

Kak Maria : Tak guna agent...mizan tak nak..nak cuba gini2 dulu...nanti kalau tak boleh jugak..baru nak try agent

SYAbAR said...

akak akan warkan dlm staff forum company

joegrimjow said...

banglooo

-nk jadi anak dare hot pon ok

Dj Epoi said...

Okes akan Gua warkan buat kawan2 Gua.......

rajawali said...

:)

Fazemy said...

Iklan kan kat mudah.com. Ramai cari umah kat situ.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin