Tuesday, October 13, 2009

Bukti Saya Tiada Di Hatinya....

Owhhh...kecewa sungguh hatiku..
dengan penuh keterujaan menunggu kepulangan suami tercenta..
setelah 4 hari meninggalkan saya dan anak2 ke KL..
tetapi kepulangan yang dinanti berakhir dengan kekecewaan..
hahahha...poyos je ayat kan..takde maknanya lah...
mr papa sampai2 je terus berdrama ngan anak dara dia..pastu masuk dalam umah sambung drama..saya tak bagi mr papa terus masuk bilik..sebab dia sampai time maghrib..
so jgn diganggu putera kecik tu..tambah2 mr papa balik dari jauh kan..so lepak2 ah dulu..
sekali dia lepak..buka beg..kuarkan beg plastik...
nih untuk aisy...saya pun amik...owhhh...ada 5 helai romper yg comel2...
ingatkan tu je..lepas tu keluarkan plak sebemban baju...
ini untuk alesha...OMG...mcm tak percaya okay...
Nih first time mr papa membeli baju untuk anak2 nya...
sebelum nih tak pernah okay...semuanya umie...
so umie punmengharapkan kali ketiga ada la hadiah untuk umie...
tapi nan hado okay...untuk anak2 aje....
owhhh sangat jeles yaa...
nampak sangat saya sudah dipinggirkan jauh dari hatinya...huhuhuu...

Ni lah romper2 untuk aisy...nak buat surprise punya pasal..
plus tak penah beli punya pasal kan..sudahnya romper tu semua saiz newborn..
maknanya aisy cuma boleh pakai sekejap je lah...dah anak pun makin tembam sekarang kann..
tu lah..lain kali tanya...mr papa kata..
"mana leh tanya..surprisekan..."
cheh..surprise konon...saya ngan bonda gelak je lahhh...

Ni plak baju2 untuk puteri kesayangan dia...
dua dress, sepasang baju n seluar plus dua tee...
lima semuaya okay...aisy 5...kakak pun lima...
umie...?? ellleekkkk ....
Aku dihatimu konon....huh
huhuhuu....sedih nak nangis nih...
hurmmm..takpe takpe....nak request hadiah mahal2 untuk birthday nanti....
tak kira....nak request jugak...mr papa..please take notes ya....
i'll give you the list later....
hahhahahahhaha.....




13 memo menunggu dibaca:

@>--ummi zahra--<@ said...

huhuhu..sadis nyer..kite punye lah mengharap ade something utk kite kan dier bawak balik..skali tu, utk anak2 jer..
kiter skrg dah jadi no. 2 dah..anak2 yang no. 1 kan..

CintaMelya said...

cian kak sue.. takpe.. nanti mintak hadiah hat paling mahal kat abg mizan ok.. hehehhe...

ietafakyra said...

pandai mizan beli baju... kalo edi, toys ja di mata dia! pehtu, paling tidak pun beli buah di tepi hway ja kat ibu! uhuhuhuh... memang tragis nasib seorang ibu muda. kekekeeke... jom tangis bersama2 la sone.

TiNiE said...

ieta : masalahnyer muda ker??? hihihi m sori...

sone : cantik2nya bebaju tersebut. pandai mizan beli...ok la tu, ingat jugak dia...request jgn tak request...

@e_da said...

alaa cian umie dier... kak apalagi request la yg special2 sket.. heheh

Naddiea said...

hadoi la nk tergelak baca entry hang yang sepatutnya jadi sedih ni.hihii....lawak sungguh abe mizang.sone,ada la tu dia simpan duit nk reserve beli hadiah mahai utk hang tu...just wait n see ehh...take care!

Diamilikku said...

ummi zahra : hurmm itulah...sedih sangat2 nih...siap dengan selambanye boleh cakap..sorry untuk umie takdak...

Manja : masalahnya dapat ke??? tettttttt...

Ieta : pandai tu yang memusykilkan aku..terer jugak ahh..consider cantik ahh baju2 tu..kira ada taste jugak ahh lakiku kan...hahahahha...jom jom jom kita teriak sama2...

Kak tini : sone sokong ita..kita tetap muda..mcm kak tin pun anak 4 tapi tetap maintain muda remaja kannn...tu lah bila tgk baju2 tu..sone tanya..abg pi beli ngan sapa nih..sebab taste mcm pompuan yang tolong pilihkan..tetttttt...(ayat jeles sekejap)...

Eida : tolong penuhkan list akak boleh?? apa lagi yang mahal yang boleh direquest...hahahahha..

Nadd : hahaha..hang nih..takkan la aku nak jeles ngan anak sendiri...takde maknanya nak sedih..saja ja buat pyo...sekurang2nya aku bersyukur hubby aku tetap ingat kat anak2...

lily azliyana @ mama zara said...

wah..beshnye alesha n aisy dpt baju dr papa yerk. kak su, rasenye husbnd kak su nk buat suprise gak utk kak su tu. maybe tgu bday kak su la kot. kot2 die dh sediakan satu hadiah yg gempak punye kan..hehehhe..

Qistina's Mama n Abah said...

Assalamualaikum..boleh exchange link tak..seronok baca citer alesha & aisy..

hmm..nama aisy tu comei la..

azam said...

request hadiah kaw kaw punya la

fazemy said...

Mak nya kdg2 beli hadiah sndiri tak prasan. Anak yela tak pndai beli..tu yg ayah belikan tu. hik hik.

CintaMelya said...

kak sue... wat istri tersayang, sure dia bagi punyaaa..percayalah...

Mrs SM said...

sabq2 sone... ad la tu nanti bila bezday hg dia bt suprise jg kot.... ala tragis sguh la.. pndai mizan beli baju.. cantik2 plak tu... sharul x pandai beli baju kt anak... tambah la kt mama ni.. lg la x reti... dia toys & buku ja klu beli kt anak pun...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin