Sunday, October 18, 2009

Kuah Tumpah Ke Nasi

Benarlah kata pepatah...
ke mana tumpahnya kuah kalau tidak ke nasi..
walaupun umie dan papa kalau boleh tak nak anak2 menjadi atlit..
tetapi sekiranya telah tertulis di Loh Mahfuz begitu..
maka kami redha dan menerima dengan sepenuh hati...
Inilah lagak alesha dengan kasut joging..


selalu alesha akan main ngan kasut joging papa di luar rumah..
tapi kali ni alesha beria2 nak try kasut joging achik yang dihadiahkan oleh aunty jana..
dari sebelum achik balik lagi memang berahi sungguh dia ngan kasut joging ni..
sehinggalah achik balik..siap berebut2 lagi...
hurmmm..kasut2 lain takde plak dia nak berahi...
even kasut nike alesha yang umie beli pun alesha tak berahi...


haiyyaaa....takpelah..alesha..
skrg alesha kecik lagi..
nanti dah besar kalau betul minat alesha..umie akan belikan kasut joging k..
tapi promise kena bersungguh2..
umie tak nak alesha sekadar "hangat hangat tahi ayam"..
kalau betul nak bersukan...biar sampai ke peringkat tertinggi...
biar sampai mencatatkan kepuasan yang maksimum...


7 memo menunggu dibaca:

Dj Epoi said...

Gua setuju...!
Menantu Gua jadik..Atlit....
Apasalahnya hehehehehehh...

Gua penat tak abis lagi siut!
Alhamdulilah....Sempoi!!!

Mrs SM said...

mmg anak papa betoi ni.... (",)

NurCinta said...

AGAKNYA... ni la pengganti NAZMIZAN MUHAMMAD,... HEHEHEH

ietafakyra said...

go alesya go! nanti aunty bg present kasut spike baaeeekkk punya!!

Naddiea said...

bagus2..ini la dia penganti nazmizan.
p/s:ieta,hang sport hang ada lagi ka??hng kan atlit jugak dulu masa skolah2.

ietafakyra said...

nadd, aku beli had baru la bagi, spike aku dah hancur la dimakan dek trek itu! hihiiihhii...

@>--ummi zahra--<@ said...

like father like daughter..
hehehe..
mane tahu alesha bakal menggegarkan trek satu hari nanti..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin