Wednesday, October 7, 2009

SIS NOTTY

Tajuk ala2 filem Mawi n Fara fauzana plak kan...heheheh..
saja jer...nak tgk wayang tak boleh lagi kan..
almaklumlah masih berpantang..so kita bikin wayang sendiri...
ini wayang pelakon utamanya Daniya Alesha...
my princess yang sangatlah terserlah nottynya sekarang...
tapi dalam duk notty2 tu satu yang saya puji..pantang jumpa buku..
cepat jer amik buku n pegang..baca...
tapi tak lama aahhh..agak2 dah boring sikit...mulalah bikin notty balik...
geram tu memang ahhh geram...tapi kadang2 tgk aksi dia yang cute mute tuh..hilang semua geram...
Khusyuk tak anak saya membaca??? bukan buku apa pun..iklan jer tuh..ala yang org duk masuk dalam post box..tapi sikit punya tertarik alesha menatap...
skrg ni walaupun notty makin terserlah ciri2 kakak dia...
kalau dgr adik nangis dalam bilik..dia yang dulu2 lari masuk bilik..sibuk nak panjat katil..
nak tepuk2 adik...tapi still kena monitor jugak..takut dia bikin ganas ngan adik...

Layan ahhh wajah2 notty kakak yang genap setahun enam bulan hari ini...
sekejap je kan..dah setahun setengah dah anak dara saya..
mulut pun dah makin hingaq..pot pet pot pet...dah la suara tuh manja...
haluss jer...bikin cair sungguh....sebab tu la papa sayang sangat...anak dara yang cute n manja..
hurmm esok mr papa dah nak gi KL..naik bas malam esok...jumaat mr papa warm up kat bukit jalil..
competition hari sabtu ngan ahad...100m n 200m..
dalam paper hari nih tulis hanya atlit yang berjaya mencatatkan masa below 10.50s je yang akan dihantar ke sea games...kalau takde langsung atlit yang dip below time tu tak akan ada wakil...
semoga mr papa berjaya...try yor best papa..i know you can....

owh ya ..sesape nak baca kisah mr papa...boleh KLIK LINK INI ..
entry blog nih ditulis oleh MR RIZAL HASHIM...ex reporter Malay Mail..(sport writer)..
saya suka baca entry nih...dan saya percaya mr papa juga suka baca..sebab menaikkan kembali semangat dia untuk berjuang dan bersaing...
chaiyook sayang.....hanya Allah yang akan menentukan rezeki kita..
tidak manusia2 yang ada di muka bumi ini...
try your best k....

8 memo menunggu dibaca:

Dj Epoi said...

Salam,,

Jom sama2 kita doakan agar Bro kita dapat mencatat masa Terbaik....& layak ke sea game yg akan datang....

Insyaallah takder menda...Gua nak turun gi Stadium BJ...

Tolong kasik waktu nya Bro kat sana........

P/S - Harus Gua datang dendiam lagi.....takut Bro kita terkejut dan menggangu latihannya hehehhe

Dj Epoi said...

Aik!!

Bukan keter baru ker?

Ker Gua masih mabuk lemang lagik ?

Mimi Sharif said...

Sone,
Good Luck to Mr Papa....
Mr Papa looks hensem kt pic dlm blog reporter tu...
:)

Diamilikku said...

Bro : sah mabuk lemang..takpun pening2 lalat rahat tak cukup...hahahahha....event mizan...pagi sabtu heat/semi final 100m...dalam kul 9 rasanya..final petang (kalau layak)...ahad pun sama..200m heat pagi dalam kul 9..final petang...biasanya kul 3/4...

mimie : tq tq tq...hensem ehh??? suka lah dia

CintaMelya said...

amboi2... kakak tuee.. pandai ke mengeja.. hehe.. suka tgk gambar warnawarni kot..

kak sue... windu sangat sama kamu...cepatla masuk kije.. mesti dah kurus nanti... hehehe..

kak sue... say tahniah ehh kat en nazmizan yeee...

mwaaahhh mwaahh kat alesya n lil aisy n uminyee

lily azliyana @ mama zara said...

Bersungguh2 btol si alesha membaca..hihi..

nway, gud luck utk mr papa yerk..sat ag nak baca artikel ttg mr papa tu..=)

kuina said...

hahah... dia nak memcaba tak kenal huruf so dia mengeja dulu...

gud luck 4 mr.papa.

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

haha cute betul alesya..kalau ummi sendiri geram apatah lg org lain. pulun tunduk rapat nak baca buku mcm nak masuk dlm buku ja budak ni.

anyway..best of luck to mr papa. kalau rezeki x ke mana.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin