Saturday, October 17, 2009

Skandal Panas....zasssss..layannnnnn

Wazap wazap....
Hari ni i ols nak jalankan keje2 reporter balik...
Warghhh ada gossip panas u olsss...
masa raya hari tu...walaupun i ols berpantang..mata tetap ligat memandang..
telinga tetap peka mendengar..mulut je i olss tak cakap banyak2 sangat...
u olsss semua nak tau ke gossip apa??

mari2 tuan dengar ini cerita..
besan saya datang rumah pada hari raya..
bawak tiga org anak teruna...
tak tau yang mana untuk anak saya...

Besan saya ini orangnya rambang mata..
sana sini baby comel semua dia punya..
haiyya biarlah dia pening kepala...
janji saya dapat ini cerita...yiivaaa...
cerita apa......??
.
.
.
.
.
.
.Scroll down peeps...
.
.
.
.
.
.
tet tereeetereeeee....

Presenting...DJ EPOI' S ELDEST SON - SYAMIL aka ROBOCOP
berskandal with my sweet STRAWBERRY SHORTCAKE - BATRISYIA...

hehehhe....scene ini berlaku ketika DJ Epoi sedang rancak berborak dengan abah, mr papa. achik n my big bro kat anjung rumah...while Suked sedang asyik berborak ngan Si riben merah sambil melayan Ben 10...Sponge Bob pulak asyik bermain kejar2an dengan Apple Dumpling Alesha..
maka tinggallah pasangan teruna dan dara ini menggodek I Phone Bro DJ...
tgh layan game rupa2nya....adoi laaa budak2 zaman sekarang...
nanti masing2 dah masuk belasan tahun...kalau kami saling berhubungan, budak2 ni bila jumpa time tu sure menjelin-menjeling ku memandang..nak rapat tak berani dah....
kalau time tu tunjuk balik ini gambar..sure merah padam macam udang kena bakar kan bebudak tu....hehehheheh...
so guys...i ols nak blah dulu...

Happy Deepavali to all Indian frendss...

And Happy Open House to Bro DJ n Kak Syabar's Family..
Enjoy yaaa....nanti i tuntut okay lepas i habis pantang.....





3 memo menunggu dibaca:

lily azliyana @ mama zara said...

Kak Su, batrisya ni cousin alesha ker.muka diorang seiras betul nampak. saiz jerk beza nmpak besar sket..hh

Diamilikku said...

haah...
batrisyia ni anak abg kak su...
memang semua cakap muka seiras..siap ada org ingat batrisyia ni anak sulung kak su

Dj Epoi said...

Uik!!!

Panas....!!
Hebat rupanya.....Reporter2 lama bila buat segment PANAS camnih hehehhe.....

Sempat lagik .....tengah pantang nak jadik reporter noooooo....
Seronok weih.......1st time jumpa keluarga Bro Hisham & Family....
Gua tak pilih bulu...weih!
Janji Hati Budi Baik....Gua Ok..Ok ajer........

Hehehheheheheh....

Thanks...layan kitaworang harituh!!
Bihun tangan orang pantang best siut hehhehhe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin