Wednesday, October 14, 2009

Hadirmu membawa sinar....

Aisy sayang...
Hadirmu membawa sinar kebahagian...
Kasih sayang antara umie dan papa...semakin kukuh kini...
Punya puteri yang sangat comel...serta seorang putera pewaris generasi..
Andai kata saat ini ditakdirkan umie meninggalkan kalian semua..
Umie akan pergi tanpa rasa sedih dan sayu..
Kerna umie sudah punya sepasang anak yang comel untuk ditinggalkan sebagai harta paling bermakna buat papa...
Tapi umie masih terus berdoa dan berharap...
untuk terus dipanjangkan usia...
Agar dapat umie melihat zuriat2 umie membesar dan menjadi insan yang berguna...
Semoga Allah makbulkan doa umie...
Ketahuilah sayang...
Umie ingin terus memeluk erat dirimu...





6 memo menunggu dibaca:

ietafakyra said...

hmmm....syahdu mlm2 hari ni pasaipa beb. sudah2 la, dok bermadah2 pulak, dlm pantang pun sempat lagi ek reporter sorang nih!hihihii... apa pun enjoy every moment wit "them" selagi hayat dikandung badan... AMIN!

Naddiea said...

jangan sedih2 la sone...dalam pantang weh....jangan sedih2 x elok.ceria2kan diri anda okeh..take care!

SYAbAR said...

Betul tu.. dlm pantang, byk fikirkan yang postiif

Diamilikku said...

heheheh..saja ja nak syahdu syahdan..hakikatnya happy tak terkata...bahagiaaaaaa....yang ku rasa...

sabrosa said...

thanks to cameraman xdk ka??haha

NurCinta said...

kak sue.. manja dah tuka link :http://bluvme.blogspot.com....lari dari diva...hahahha

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin