Friday, October 23, 2009

Sleeping is still the best


Hari ni usia Lil Aisy dah mencecah 39 hari...
Lagi 5 hari umie akan menamatkan tempoh berpantang 44 hari..
so do Lil Aisy...sepanjang 39 hari menjenguk dunia..
tiada lain yang Lil Aisy tahu melainkan..tido, minum susu...tido...minum susu...
sebab itulah Lil Aisy membesar bagai johan...berat sudah mencecah 4.1kg...
pertambahan 1.5kg dalam tempoh sebulan lebih...wow...
peningkatan yang agak membanggakan memandangkan Lil Aisy dilahirkan dengan berat hanya 2.6kg..dan bukannya 3.0 kg ke atas seperti kakak Alesha...
Satu yang paling ketara..Lil Aisy dah nampak semakin panjang...
jika ketika lahir hanya sepanjang bolster baby...tapi kini sudah jauh melebihi saiz bolster baby..
Gambar2 ni semua menunjukkan ketembaman Lil Aisy pada pandangan umie lah...
Pipi dah semakin mengikut kakak Alesha...horeyyyy....Insya Allah..awal november Lil Aisy akan ke KL...
Papa dah plan nak celebrate birthday umie di KL...
kebetulan papa ada pemilihan untuk event 4x400m untuk gi Sea Games...
so..alang2 papa dah ke sana..umie, alesha n Lil Aisy akan ikut...
harap2 dapatlah berjumpa kengkawan untuk mengqhadho ke"ralat"an umie tidak menyambut hari raya..hahahahhah....

5 memo menunggu dibaca:

Baby Lyana said...

itu la berkat BF.. membulat bagai johan..masa Lyana dulu..umur 30 hari..berat 4.2kg..walhal lahir 2.3 kg je..huhu

Pnaz said...

jgn lupa sy di uia pj kalau dtg ke kl. haha :D

SYAbAR said...

sila.. sila.. sila..

aramis2177 said...

waaaaaahhhh!!!Sudah besar laa dia....ooppss...untuk umi, sila bawa2 bersabar yer dik....dekat2 nk abis pantang tuh laaaa kena jaga extra careful tau!!!!!apa pun...selamat merdeka!!!!hikhikhik

azam rashid said...

awat satu gambaq tuh muka dia mecebik ja macam protes ja. haha

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin