Saturday, September 4, 2010

Blogwalking Award


Selepas membaca nota di comment..
terus saya gi terjah blog ANN HATI BERBUNGA...
thanx so much sebab hadiahkan i award nih..
memang i suka blogwalking pun..
cuma ada yang diblogwalking i tinggal jejak..dan ada tu just jadik silent reader je..
almaklumlah..segan blog org2 glamer nih...
hurmm..award nih seperti selalunya takkan dapat dengan percuma..
so terpaksalah i jawab soalan2 ini ye...

Soalan 1
Apakah yang bermain difikiran anda sekarang?

hurmmm..dah takde mood nak keje..duk terbayang2 indahnya berhari raya...tak sabar nak pakai baju sedondon dan bergambar raya sefamily..

Soalan 2
Apakah nama samaran anda?

Ada banyak...zaman sekolah rendah danmenengah SONE, zaman di universiti SUE, HANN...sedara mara adik beradik NANA


Soalan 3
Siapakah 3 orang yang paling kamu sayang?

1. love of my life mr papa lah...
2. alesha dan aisy
3. keluarga tersayang

Soalan 4
Panggilan untuk si dia?

Abang / sayang

Soalan 5
Hadiah yang anda impikan daripada seseorang yang istimewa?

kalau dalam saat dan ketika sekarang saya sangat menginginkan sebuah handphone baru..kalau boleh tu nak blekbery atau iphone...tapi apakan daya...keadaan belum mengizinkan...akan ku tunggu saat itu tiba..heheheh :)


Soalan 6
Blog mana yang anda selalu lawat?

blog yang ada dalam list di blog saya..semuanya saya akan lawat kalau ada update terbaru..tiada pengecualian...


Soalan 7
Tag 15 orang blogger

Nurul (Khayra)
Eida (Mika)
Yaya (Damia)
Yan (Qis dan Adhwa)
DD (Nisa n Idlan)
Ieta (Mia n Dani)
Eza (Irsa)
Nadd (Hayyan, Harraz n Hasya)
Kak Farah (Balqises)
Kak Zue (Anis, Alif dan Airel)

10 je...yang lain2 tak leh nak fikir lagi dah...



2 memo menunggu dibaca:

nurulhudaresad said...

thanks yang....kita pon rajin blogwalking,tp kdg2 x tinggal komen sbb x taw nk ckp apa...hoho

Diana said...

hihihi...thx weh...aku pon sama, blogwalking tp mls nak tinggal komen...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin