Thursday, September 30, 2010

Alesha D Butterfly

Harness yang baru dibeli untuk alesha..
dah siap pakai dah masa temankan ummi shopping...
tapi last2 apa pun ummi tak beli...just window shopping je..
sebab semuanya tak berkenan di hati..

masa mula2 bagi ni kat alesha..member siap teruja nih..
"woo canteknya ummi..tatak boleh fly..."
hahahahahha..tapi bila dah pakaikan...
terus tukar dialog..
"ummi tak yah la pegang...tatak nak jalan aaa ummi..."

haishhh la kakak...ummi tak nak kakak jalan merata2 je...bila ummi pegang ni..senang nak monitor kakak sket...tapi apa2 pun..memang best ahh alesha dah ada harness nih...

Thanx again to DD

12 memo menunggu dibaca:

mama_iris said...

cam comel lak...bape ek harness ni kalo beli?

Diana said...

kiutnyaaa!!!just as i imagined :) kembang kempis auntie dd yg tolong belikan nih...hehehe...sone,aku tak check pun akaun aku,tp takpe member2 ;)

tumpang lalu dan nyampuk sat tuan umah, utk mama iris, harga harness ni rm39.90 :)

Diamilikku said...

mama iris : haaaa..tu kawan kak su hat tolong beli dah bgtau harga dah..eheheheheh...

DD : kalau duk saja2 pun dia nak pakai D...dia rasa cute sangat dengan butterfly tuh...pagi semalam pi umah pengasuh pun dia mintak nak pakai..tapi aku buang tali ahhh

Naddiea said...

sone,aleesha pakai cute.teringin aku nk belikan utk Harraz tp mcm x berbaloi sbb takut dia x nk pakai.dia jenis lasak x dok diam.harus rugi kalo beli.huhu..

Aleeya said...

canteknye beg lesha...yaya pun teruja tengok ...heheh so kiyut, sonok le lesha yea begaya ngan beg butterflynya, ley isi duit raya byk2 lam tu okehhh lesha...

@e_da said...

cantik la buterfly dia... auntie nak jugak la.... ehhehe

wati said...

sgt cute sesuai utk alesha...

Diana said...

aku lupa nak tanya...masa hang bawak alesha pakai harness tu, ada dak mata2 yg memberi pandangan 45 darjah?hehehe...pandangan serong lerr...hish, aku still tak pueh ati komen member aku kat fb ari tu :P

Sha@Mama Tina said...

alahai...comelnya alesha...pinjam beg sat!

Diamilikku said...

Nadd : alesha pun lasak..tapi aku pakaikan jugak..so agak terkawal sket pergerakan dia...

Yaya : tak leh isi barang sangat pun..more to hiasan n memudahkan ummi kawal alesha..

Eida : design dia cantik sangat2 kan..hehehhe

Wati : thanx yaa..

DD : Haruslah ada noks..tapi aku buat tak tau je..pedulik ahhh anak aku kan...

Sha : boleh2...meh amik kat kangar :p

lily azliyana @ mama zara said...

ooo..alesha dh start pakai harness yek..klu Zara silap2 tk mau pakai benda2 mcm ni..nasib baik die jenis2 lasak pon, tp penakut nak gi jauh2 dari mama die..klu nk gi jauh ngan kite2 pon diajak sekali..so kire under controllah..harap2 bile adek die dh ade nanti pon still under control jugak..heheh

Diamilikku said...

lily : haah...sebab alesha jenis tak takut ngan org..tu yang risau sangat2 tu...kalau jenis takut menempel ngan kita takpe lagi

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin