Thursday, September 23, 2010

Dari kerana mataaaaaaa

Ramai yang cakap alesha dan aisy macam kembar...
muka sama je dua2....ramai yang kata dua2 nih fotostat saya sejibik2....
tapi ye ker???
ntah la...saya kadang2 nampak dua2 nih macam sama je muka..
tapi lately nih nampak aisy macam dah banyak ikut mr papa..
cuma saya noticed part atas dua2 nih memang sama..
dahi, kening, mata dan hidung...
so saya try cropkan gambar....
untuk lebih jelas...


Takde keje kan saya..
hehehehhehe....biasalah...saya tgh kebosanan nih..
menunggu flight ke Subang Jaya sebelum ke Kerteh pula..
aduhh nak gi kursus di cherating kannnnnn....hwaaaaaaaaa...
agak2 kengkawan lah kan..sama tak??
Nih saya letak pulak gambar kami sekeluarga..saya suka sangat2 gambar nih..
dirakamkan kat umah kakak angkat mr papa...so anak2 saya banyak ikut saya ke banyak ikut mr papa?? atau diorang nih memang campuran kami berdua betul2? heheheheh...

Cherating.........tunggu daku......petang ni ku akan menyedut udara segarmu ittew.....


9 memo menunggu dibaca:

@e_da said...

anak ka su banyak ikut muka kak su.. tp mata diorang mmg sama kan...

Aleeya said...

nak sama la mata dorg...ak ah cantek la gambo raya sue...

sue da kurus laaaa tengok pipi pun tau dah kurus hehe..diet menjadi eh, tahniah2..

hajarus said...

cantiknyer pic akak sefamily tu... :)

Sue a.k.a Mrs SM said...

sama ja dua2 beradik nih... best2... anak ak kompom x sama sorg sepet sorg bulat... hehehehe

Diamilikku said...

Eida : heheheheh...mata memang sama kan dua2...

Yaya : takdenye kurus yaya..ilusi gambar je tuh..posing memainkan peranan...

Hajarus : thanx sayang...

Sue : tu lah pasal...semua pakat kata sama...anak2 hang amik sorang satu...

marinahunny said...

saya tgk banyak ikut su la....selamat berkursus..

BUNGA said...

cantikla mata diorg.. :)
muka anak2 bnyk ikut muka maknya la.. :)

iEtaFAkyR@ said...

*wink*wink* to sone n mije gak ah! ahahahhaaa.... sendiri faham aaa LOL

Diamilikku said...

marina : hehehhe..thanx yer..

Bunga : rasanya memang maknya menang ahhh ni...

Ieta : wink wink..hanya hang yang paham no....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin