Monday, September 6, 2010

botak encem

Assalamualaikum kawan2 ummi..
ummi saya sibuk hari ni..banyak keje nak disiapkan..
sebab esok ummi dah mula cuti..
kami nak balik ke terengganu..tapi sebelum tu singgah KL dulu..
aisy nak jumpa daddy, mommy n kakak tisya...
comel tak saya tanpa rambut ni???
rambut nih ummi potong hari sabtu hari tu..
genap setahun usia Aisy dalam bulan Islam..
25 ramadhan..tapi kalau ikut bulan masihi..birthday Aisy 15 September...
minggu depan tu..lambat lagi...hehehehhe...
aisy rasa ringan sangat2 kepala lepas ummi gunting rambut..
kurang sket peluh...kalau tak tu..aisy selalu rimas...
peluh meleleh2...dah tu gatal2 kepala...
skrg aisy dah tak rasa mcm tu lagi...
owhh ya...ni lah baju raya aisy...ummi tengah pening kepala tu..
sebabnya baju melayu papa tak siap lagi...masa ummi gi nak amik hari sabtu..
hurmm..papa kena pakai baju lama lah nanti..
aisy tak boleh lagi sedondon dengan papa...
aisy sedih jugak...tapi aisy nak buat mcm mana...
kawan2 tolong doakan ye baju papa siap hari ni..
uncle kedai janji nak siapkan hari ni..
malam ni aisy akan mula bergerak ke KL umah daddy...
doakan perjalanan kami selamat ye.....

SELAMAT HARI RAYA KAWAN2 UMMI.....

15 memo menunggu dibaca:

@e_da said...

alololooo dah botak ke... comel gak aisy botak pun kan.. cantik baju raya aisy... auntie like green colour...

marinahunny said...

hahaha blh kawan dgn pakcik botak nih..

selamat hari raya buat su dan mizan sekeluarga..hati2 semasa memandu pulang nanti..

Aleeya said...

mak aihhh matured sungguh aisy ni bila pakai baju melayu..aisy dah besor laaa hehhee

Yan said...

dah start cuti raya esok yer...
selamat hari raya yer su..
semoga bergembira dihari raya nanti..

aiyooo baju lum siap yg tak besh nih.. dah teruja2 potong stim tul uncle kedai tu eh..

Diamilikku said...

eida : heheheh..aunty kalau kaler ijau suka aje ehhh...

Marina : Thanx..insya allah..moga semuanya dipermudahkan allah..

Yaya : tu lah..semua org kata lepas botak nampak dia matured pulak..big boy ummi...

Yan : ye esok mula bercuti..salam aidilfitri untuk yan jugak...
:)

Ogy said...

salam ziarah..

Dtg sini, baca entry...:)
ske tgk budak2 kecik pakai baju melayu...

iEtaFAkyR@ said...

wah! geng aa ngan dani... kata eddy, itu trademark anak beranak namanya. hhahahaa... sesuwaiii gitu. selamat raya beb.

Diamilikku said...

ogy : thanx ziarah..nanti saya ziarah blog ogy pulak k..

Ieta : hahahahah..tu lah..memang ala2 rambut dani pun...

ann @ hatiberbunga said...

ensemnya dak botak ni. senang hati pala dah ringan ye? hehe..

sama la ngan ann.. esok dah start cuti raya. yahoo..!!

Diamilikku said...

ann : tulah...ringan kepala..hehehhe..selamat bercuti raya ye ann

Diana said...

laaaa...botak dah hero ummi niiii...hehehe...aku terpikir gak nak botakkan but tera aku dok trim rambut idlan pun dia tepis, risau gak pi cukur kang ada hilang jari ke telinga...iskkkkk

Diamilikku said...

D : aku kesian sangat tgk dia tergaru2..cuaca plak panas..larat nak duk aircond sedia...sebelum teruk melarat..baik aku botakkan..guna mesin tu sat ja..tak sampai 5 minit

Cute MuM said...

Hati2 balik beraya.. Selamat Hari Raya..

wati said...

sgt comelnya aisy berbaju melayu..dh besar dh...dah start cuti ye su,ok selamat hari raya n selamat semuanya...

Diamilikku said...

Cute mum : thanx ya...

Wati : haah dah start cuti...salam aidilfitri ....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin