Friday, February 13, 2009

Dan Pemenangnyaaaa.......

Ada seorang yang meneka dengan hampir tepat..

kenapa saya katakan hampir tepat..sebabnya apai menggunakan ayat yang di copy paste dari akhbar NST ... dan ayat itu hanya bahagian intro..tidak lengkap kerna tidak mengandungi nama bekas pemegang rekod 36 tahun kemenangan raja pecut di Sukan SEA...



Jawapannya yang tepat ialah : Mr Papa berjaya memadamkan rekod 36 tahun milik G Rajalinggam selepas muncul juara berganda 100 meter dan 200 meter pada sukan SEA 2003 di Vietnam. Rekod lama di buat oleh Rajalinggam pada kejohanan sukan SEAP 1967.

** So Apai, silalah emelkan alamat untuk kiriman hadiah yer.......**

9 memo menunggu dibaca:

SYAbAR said...

Tahniah APAI!!!!!

Kata Bro Dj, apa salah rezek yang dapat kongsi sama2 kan!

sabrosa said...

ek eleh...kecoh ja umie ni..apa2 jela...hahahahhahaha...

TiNiE said...

waaa!!! tahniah kat org tu. kaktinie ni smgt pepagi bukak blog sone nak join ini kuiz. sekali hampess. takdak idea langsung pasal 36. huhuhu

Dj Epoi said...

Yerla.............otak Gua ponk tak reti nak carik menatang aper yang 36 tuh!!!
Owhhhhhhhhh baru skank Gua tau!!!

Sone Mijan kat ner?

Diamilikku said...

kak Syabar : hahahhahahahah bro DJ tak habis2 nak kongsi kannn...

Sabrosa : cheh poyos..achik pun tak tau jawapan..aparaaaaaa..kata abang ipaq...


Kak Tini : hehehehheh...nanti sone buat kuiz lain plak..harap2 masa tu kak tini ada idea lah

Bro : Mizan kat Kedah la...20hb nih dia ke bukit jalil...stay sana sampai 22hb

Naddiea said...

hehehe..

selaku orang umah Encik Apai,saya dengan bangganyer menerima ucapan tahniah dr kak syabar n kak tinie.

sone,nanti kasik alamat ekkk...apa la agaknyer hadiah tu yer????

Aleeya said...

tahniah pada pemenang, syg aku telepas kuiz ni walopon aku tau jwpn tepat nye hu hu..:((

MariaFaizal said...

Dah ada pemenang! heheh. Frust you!
Anyways, congratulations to the winner :)

Apai said...

Oh..aku menang yek! Hari Jumaat lepas tak buka blog. Pergi Kursus Team Building dekat Jerantut, Pahang. Terima kasih...

P/s: Alamat nanti saya minta Nadd sms atau email.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin