Monday, February 23, 2009

Marilah bergoyang....

video

Kan ke ada lagu ruffedge tajuk Marilah Bergoyang kan...?? haaa jom kita layan video alesha bergoyang...
Video nih dirakamkan petang semalam...lepas saya bangun tedo...saya ketiduran dari tengah hari semalam sampai ke petang..(nanti saya citer dalam entry lain)...so ayang (SRM) pasang MP3 phone dia lagu Jatuh Cinta Lagi (Matta)...Alesha dari jauh terus merangkak (Ya alesha sudah laju merangkak) dapatkan handphone amik pegang then terus bergoyang tanpa henti melayan lagu tu sampai habis the whole song ya...sangat gediks nya anak umie sorang ni..tapi saya sangat dembira tgk aksi2 dia bergoyang...siap ada masa tu pandang kamera n senyum..mcm profesional artis plak anak umie nih...
so layan lah dulu yer video nih...nanti saya update citer pregnancy saya...k..

7 memo menunggu dibaca:

*SiRibenMerah said...

Umie, matta band la.. adoilaaa.. salah pulak info kumpulan tuh..

well, gediksss okeh anak ayang nehhhh~ patut la da kurus sket..

MariaFaizal said...

Ya Allah....comel nyer Alesha! Pandai listen to the music & pandai layan the bit&tempo!

Turun bakat siapa yg pandai menari nih, baby? Umi ker? hehehe...

Akak suddenly teringat lagu Njut-Njut Inai, Mak Ipong Rajawali (x sure spelling mcm mana :)

P/S : Makhluk Tuhan Paling CUTEEEEE!!!! Geram nyer....

Diamilikku said...

SRM : ish tersilap la..dah betulkan dah...

Kak Maria : yang tu tak tau nak cakap la..tapi umie dia ada gak gi layan life band kat concorde..pastu kat hotel sunway masa bujang2 dulu..siap menari2 gak ahh depan stage...(nih pun sebab group yang perform tuh kenalan kawan2 su kat shah alam..) Abang ngan kak shana plus tisya pun penah layan group nih..tapi dua tiga kali je lah..lepas tu takde lagi...hehehhe...nanti kita jumpa ye sis...masa tuh gomol lah alesha puas2...

TiNiE said...

tu diaaaaa..anak sapa la tu. kaktinie seriau takut dia tergolek, dah la debot!!!

Diamilikku said...

kak tini: sone pun risau gak..takut2 dia tersembam atau terlentang..tapi so far dia pandai control body dia lagi laaa

@_da said...

aleysha jgn bergoyang banyak2 nanti kira cam exercise kurus plak.. nanti kurus tak comeyy.. auntie suka aleysha menari n debab heheheh

Diamilikku said...

hahahhaha...
eida buat lawak plak...
boleh nak maintain debab gitu??

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin