Thursday, February 12, 2009

Sapa Nak Hadiah?? Cepat Cepat...

Memandangkan saya ketiadaan di ofis..
saya perlu menghadiri meeting di putrajaya hari ni..
Dan saya pasti tak berkesempatan nak buat entry lain..
so saya terasa mcm nak buat satu Kuiz...
Kuiz nih bersangkutan dengan keluarga saya..atau lebih tepat lagi my beloved mr papa..

No 36.. nombor ni cukup bermakna dalam hidup mr papa...
nombor yang best lah kiranya...selain no 8275 yang menjadi nombor rasmi kenderaan kami...
Alesha pun tau kesignifikan no ini dengan papanya..
hehehehhehe..tipu jer tu..alesha pun tak tau apa2...


SOALAN : Apakah ertinya nombor 36 dalam hidup mr papa...??
Saya tak pernah mentioned dalam mana2 entry saya..tapi sesiapa yang meminati sukan olahraga..atau lebih tepat peminat mr papa "mungkin" tahu maksud di sebalik angka 36 itu..

Kuiz ini dibuka mulai jam 8 pagi 12 Februari 2009 hingga 10 malam 12 Februari 2009.

Sila tinggalkan jawapan anda di ruangan komen entry ini...

Syarat Pertandingan :

Ahli keluarga tidak dibenarkan menyertai kuiz ini..so semua yang berada dalam senarai
HEART OF MY LIFE tak dibenarkan masuk. Wanny juga tak dibenarkan masuk..kerana wanny mempunyai akses yang begitu dekat dengan org2 olahraga..sorry sis...

**Hadiah akan disediakan kepada pemenang yang dapat meneka dengan tepat**

Ada berani ????

18 memo menunggu dibaca:

MariaFaizal said...

36? *scratchung head*
Akak call Romzi kira aci tak? *wink*

fazemy said...

No 36?!!Pintu rumah kot..

SYAbAR said...

masa terbaik larian 100m, 36 saat kot

sabrosa said...

kak syabar:xkan 100m best record 36s kot..hehehe..

gua nk teka bley x umie???no rumah papa kat durian mentagau..

SYAbAR said...

tokonang dulu2, rupanya wa pelari 400m. ha ha ha. Kantoi

Sune, tarikh keramat your hubby pecah rekod peribadi, or no 1 in kebangsaan

Cik Jah said...

rankng seluruh asia kot???.....ye ye saya menang hik hik hik...

Diamilikku said...

Masih tiada yang menjawab dengan TEPAT...jawapan HAMPIR TEPAT tak diterima...

masa masih panjang..silalah mencuba lagi.....

Kak Maria..tak aci guna talian hayat okay...

Kak Syabar...anda hampirrrrrrrr...teruskan usaha...

MariaFaizal said...

Alaaa.....tak boleh guna talian hayat rupanya :)

36? *scratching head again*

Mungkin, number of months being officially with Sue coz both of you tied the knot on 17 Feb 2007 & now dah nak masuk 17 Feb 2009?

Betul tak? Betul tak? Ala...betul la...36 months of sharing happiness with you & now blessed with a beautiful princess & on the way bundle of joy :)

Diamilikku said...

kak maria baru nak masuk 24 months of sharing life together la..ish ish ish..mcm mana boleh silap kira nih..
Maths SPM dapat berapa??

hahahahhahahahahahhahahah

AidaOthman said...

no baju masa dia lari n time tu catat masa terbaik...

SYAbAR said...

Dik... dah hampir dah OK la2. Kalau tiada yang tepat, milik gua la kan! kan! kan!

Nombor yang dipakai di baju sewaktu memenangi pertandingan pun boleh juga ..... poning den

Apai said...

The 22-year-old sprinter ended a 36-year wait for Malaysians to become the fastest man in the region when he won the century dash in 10.47s by beating favourite Sittichai Suwonprateep.

Inilah jawapan nyer...sila hubungi saya jika hadiah tu milik saya. Terima kasih.

MariaFaizal said...

Ah ah lar...silap pulak tu, heheh
Math score A2 jer....

ei_da.. said...

cuba2 je la ek.. number ni selalu yg mr papa dapat tuk apa2 pertandingan.. i means number yg selalu lekat kat baju tu... haha main agak je la...

Baby Lyana said...

tak tahu la.. rasanya jawapan Apai tu betul..

waNny said...

chait .. tak aci .. saya xleh .. tanya mie die pun tak tahu .. hahahahahaha .. sakai nye mie :p

TiNiE said...

patut kita google jer nama mr.papa ngan nombor 36 hahahaha

Aleeya said...

adoi telepas le kuiz ni su, actually i know the answer, huk3x..tadak rejeki ku uuuwaaaaaaaaaaaaa!!!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin