Sunday, February 1, 2009

Sedapnya...Nikmatnya....

video

ala video nih terbalik ahhh...tapi takpelah...layankan ajerrr..
tak reti nak ubah2..saya budak baru belajar kannnn....

13 memo menunggu dibaca:

TiNiE said...

apa yg si lesha bab bab ni makan..sampai semangat centu sekali..bunyi jer lebih...

Dj Epoi said...

Mak oi!!!!! Nak makan sampai camtuh skali hahahahah
Tapi best !!! dah pandai sebut mamam..


P/S Gua ader dengow suara sumbang kat belakang....hahahhahaah

Dj Epoi said...

Abis dah!!!!!!

Diamilikku said...

kak Tini : makan limau jer pun..dia kalau ngan limau siap boleh gaduh2...cukup marah kalau org makan depan dia tapi tk bg kat dia..

Bro : banyak yang dia dah boleh sebut..contoh..amekk..nak...abang (Panggil kat achik dia abang)..wan...apa dia...tapi dalam bahasa jerman dia ahhh...suara sumbang tuh biasa ahh..suara umie cum camerawoman...hehehhe

MariaFaizal said...

Alahai cuteeeenyerrrr makan disuap. Baby Alesha pandai appreciate food & expression baby buat kan auntie rasa nak makan jugak. Yum yum...

aramis2177 said...

sone....comeinyaaa tgk dia mamam2 tuh.....selera sungguh noo....hehehee....siap sound efek yg tak tahan tuh!hahahaha.......

CaBaiKeRinG said...

itulah aunty cabai pun dah lapaq nih!

cabaikering

Diamilikku said...

kak mria : papanya ahhh yang menyuap tu..umie tukang rakam jer...

kak farah : alesga kan drama queen...takde mende pun..tapi dia yang over2...

Cbaikrg : jom jom jom makan

SYAbAR said...

Aisayman..... apasal tak keluar plak video ni

ALUNAN TINTA said...

tomeynye mamam..=P
eh,apsal panggey achik abang neh.haish.

Diamilikku said...

Kak Syabar : Ada problem kot...

Cik Tinta : Saja dia nak tiru aunty tinta panggil abang..muahahahhaha...jgn mare aaaa...nanti kena jual

ALUNAN TINTA said...

mana bley tiru2 dik ooii..status len.haha

Diamilikku said...

tinta : hahahhaha...biaq pi lah achik dia perasan muda sat..tunggu dia besaq sikit..confirm kena buli ahh achik tu

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin