Thursday, February 26, 2009

Jom Berbahasa Jerman

video

Kak Maria n SRM mungkin faham lah kot apa yang alesha cakapkan nih..
mintak maaflah..umie dia memang tak faham..
tapi umie pandai la mengajuk alesha cakap gini....

8 memo menunggu dibaca:

SYAbAR said...

Dah lama dok tunggu posting kau dik but apasal bila posting baru masuk, `video not available'.

Diamilikku said...

alamak...
apasal ehkkkk...
rasanya boleh je tgk video nih...
huhuhuhu..jap check balik yer

MariaFaizal said...

Baby talk and how much I miss that!Thanks Sue, for sharing this video coz dlm family akak dah x ada baby utk dengar the "so ever cute baby talk" :D So happy bila dengar 'ngomelan' Ayesha (w.pun not capable of translating them into something something...heheh)

Gegerd!!!!

Diamilikku said...

kak Syabar : Pc akak kot yang tak boleh tgk..huhuhu..tak tau nak buat camna dah ni...sorry...

Kak Maria : kuat tau suara dia..kadang2 rasa mcm..alesha diam sikit..kuat sangat cakap...sian org sebelah...umah su tak banyak barang..so gema sangat kuat...hehehhehe...

@_da said...

Cutenyerrr.. ntah apala dia cakap.. sonok dengar...

ALUNAN TINTA said...

baby separuh gemok=P..aunty windu laa..

*SiRibenMerah said...

ok..
meh ayang translate..
Alesha cakap..
"umie, tgk neh ada 2 remote kat tgn alesha.. kalo kat umah O'wan, sure ayang da rebut remote neh dari alesha.. bestnya leh main remote..tapi awat remote umie neh x keluar bateri cam kat umah owan huh umie?? pasaipa ketuk x jd apa2.. pasaipa umie??..x best la.. nak balik main remote kat umah o'wan jugak la.."

sekian macey.. wahai kanak2 gemok, ayang duk teman o'wan khatam baca blog sume org neh...=P~

Diamilikku said...

owhh kata tak balik minggu ni..so tak hantaq ahh alesha..kalau tau balik confirm dah hantaq alesha balik sana dah..minggu ni olahraga..sibuk...sian separuh gemuk nanti ditinggalkan je

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin