Wednesday, February 25, 2009

Petanda .... ???

TANDA-TANDA

Tanda2 kamu bad mood??
Diam..tak peduli orang keliling...

ii, Tanda2 kamu marah??
Diam..buat hal sendiri..tak peduli org keliling..biasanya saya akan bad mood bila saya marah..so reaksi adalah sama

iii, Tanda2 kamu sinting??
SINTING tu APA??? SENTAP kah??

v, Tanda2 kamu sedang cemburu??
Langsung tak peduli kat org yang buat saya cemburu..pandang pun tak hingin..sepatah tanya sepatah jawab...

vi, Tanda2 kamu sedang sedih??
layan lagu kuat2....

vii, Tanda2 kamu tengah gumbira??
Cakap banyak tak henti2...gelak2...buat lawak..muka senyum ja...

APA

Apa warna baju kamu pakai sekarang ini??
Blouse purple dengan skirt hitam

ii, Apakah kamu termasuk orang yang suka shopping??
Nope..beli bila perlu dan rasa duit berlebih2...

iii, Apakah kamu percaya love at first sight??
Yup...

iv, Apakah yang ingin kamu lakukan sekarang??
buat teks ucapan dato yang berlambak2...tapi satu bahan pun takdak..dari kelmarin tunggu tak dapat2 lagi...

v, Apa rasa di hati kamu saat ini??
Stress! Pressure! Blank!

BILA

Bila kali pertama kamu dilahirkan ke dunia??
2 November 1979 bersamaan 11 Zulhijjah 1399

ii, Bila saat terindah dalam hidup kamu?
Saat cincin disarung ke jari manis oleh bakal ibu mertua (waktu bertunang) di hari lahir saya yg ke 28 and saat mr papa sah melafazkan akad nikah selepas solat asar 17 Februari 2007

iii, Bila kali terakhir di marahi ibubapa??
uishh lama dah....abah mana nak marah2 sangat..anak kesayangan dia kannnn

v, Bila kali terakhir ehem ehem ehem???
ehem ehem ehem tu apa...???

v, Bila kamu akan married??
Udah married..baru je lepas sambut ulang tahun ke2

BAGAIMANA

Bagaimana jika ada orang yang buat kamu sakit hati??
lantak pi kat dia ahhh...dapat pahala free...lama2 dia berenti ahhh

ii, Bagaimana kalau ada orang cakap kamu lawa/hensem??
uishh tok sah duk perli lah....

iii, Bagaimana jika ada teman kamu meninggalkan kamu??
pertemuan perpisahan lumrah kehidupan...

iv, Bagaimana jika ada orang yang tidak suka sama kamu??
Tak payah layan..lantaklah dah tak suka..takkan nak paksa dia suka kat kita..so kita layan org yang suka kat kita dahh ahhh...buat apa nak terhegeh2...

v, Bagaimana kalau ketika kamu bangun, kamu dikelilingi api??
nauzubillah

vi, Bagaimana jika kamu keseorangan??
layan tv...makan something...baca novel...tidoqqqqqqq..layan blog...facebook...


Nak Tag :
Sis Shaf
Sis Tini
Sis Farah
Nadd
Ann
(All Asmarians)

6 memo menunggu dibaca:

Baby Lyana said...

err perlukah? errr.... malasnya..

MariaFaizal said...

Dik, text ucapan Dato' yg belum siap, google jer bahan2 nya.Setelah dicampur-aduk dgn ramuan yg sesuai, tambah 'perisa'secukup rasa. Gerenti BEST!

hehe...acah jer Sue.Sibuk nyer adik sorang nih.Do take care k?

TiNiE said...

aah...malas juger...ok ok save masuk draft dulu yer...

Diamilikku said...

Kak Shaf n Kak Tini : depends..takde paksaan.

Kak Maria : kalaulah oleh google jer...huhuhu..masalahnya tak boleh..kena relate dengan universiti..

kuIna Jentayutiara said...

tag boleh menegratkn sesama blogger...

salam kenal.

Diamilikku said...

salam kenal kulna jentayu tiara...thanx for menyinggah

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin