Monday, February 16, 2009

Video Kecah Mengecah

video

Actually takde la kecah2 sangat pun...
cuma nak tunjukkan ketereran alesha yang terkini...
menyulur ibarat askar di medan perang..hahahha..saya risau sakit dada dia je..
tapi dia tak kisah pun..bukan tak leh merangkak..boleh ...
tapi malas...lebih suka menyulur gitu...
lepas tu sibuk gi kecah baju2 umie n pampers dia...
saya tak stopkan video sebab saja nak layan dia....
hahhahahahah..
jom lah layan sama2....

7 memo menunggu dibaca:

Dj Epoi said...

Hyper Aktif.......boleh tahan gak no!!!!!!!

Waktu 2 minit 40 saat dengar macam bunyi Kucing nak mengawan jer ...hehehhehehe

Cuba dengar betui2 hahahhah...
Gua kalau citer menantu..Gua
Gua detail abis siuut!!!

@_da said...

Amboi ligatnya aleysha... geram tgk keletah dia... rasa nak polok2 gomol2 aleysha je tau....

MariaFaizal said...

Wah laju nya Alesha glide ....lantai pun looks so licin, he he he.

Tengok baby Alesha, memang rindu nak ada baby lagi coz rindu cute acts during this stage/phase..

I just wish that I won't be having 'alahan' Urghh..scary!

How r u doing rite now Sue?

*SiRibenMerah said...

hahaha.. seb baik ayang jauh.. kalo idakkk.. harus la ada yg duk tarik kaki alesha dari belakang.. muahahahaha...

aramis2177 said...

waahh sone...cargas sungguh cam askar laa....sambil pulun menyuluq tu sambil mulut potpet tu yg xtahan tuh!hehehheee....dan lagi tuh 'tolong' umi dia 'kemaih' baju2& pampers.....hehehhee..ada kaa yg kena marah lepaih tuh!??hehehehe

TiNiE said...

sggh laa..mcm askar di medan perang...ligat sggh la anak dara nih..anak sapa la nih...tapi tembam ttp menten..good!!!!

Diamilikku said...

Bro : hahahahhaha...kucing nak mengawan yer...dia dug geram umie dia tak bawak jumpa bf lagi...hahahah

eida : bila nak jumpa...boleh gomol2 alesha

Kak maria : Lantai looks so licin?? hahahhahah...sangatlah licinnya...umie alesha nih pemalas mop tau...

SRM : ayang memang dengki..

Kak Farah : Nak tau baju apa dia tolong kemaih?? arbaya yg kak farah beli ahhh..sone baru bawak balik perlis..sabtu nih ada media nite...arabian nite..yiiihaaa...nak pakai arbaya tu..

Kak Tini : Tak boleh kaki lagi maintain chubby kot..tunggu boleh kaki tgk..confirm serghoh...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin