Monday, February 2, 2009

Manisnya diaaaa...

Saja nak share wajah2 Alesha bertudung litup...
Semoga puteri saya ini akan membesar menjadi puteri solehah...
Semoga Alesha akan sentiasa menjadi anak yang menurut kata, cerdik, berakal, berilmu dan tekun mengerjakan kebaikan...
Umie terlalu menyayangi Alesha...sepenuh hati Umie..























16 memo menunggu dibaca:

SYAbAR said...

Alahai anak ibu.... comelnya anak muslimah. Amin seperti doa ibunya.

vanillachoc said...

alolo....
comey nye dye.. hehe!
amin...
muge2 dye jadi anak yg solehah...

ann said...

sweet sgt alesha bertudung....
pipi dia mcm letak blusher la, merah2 giteww..

*SiRibenMerah said...

hehehe.. alesha yg sweeeettt.. ayang geram le ngan pipi dia yang bambam tuhh =P~

ALUNAN TINTA said...

sangat comel ngan tudung tuh.eee.geram!!

ei_da.. said...

comeyy sesangat.. bila pakai tudung dah sebijik muka akak the junior.. hehehhe

MariaFaizal said...

Almighty Allah...has created such a beautiful,beautiful Alesha. Endless kisses & hugs from Auntie....

AISHAH roslan said...

salam. haha. sampai terlebih2 pipi die tu ;)

sabrosa said...

tomeynya anak 'abang' sorang ni..hehhe..mau kena gigit macam aritu kalo ada depan achik ni..hehhehe..kan umie kan...

suked8787 said...

Comeynya baby alesha...suked x leh la tgk baby girl montel2 ni, rasa cam nk gigit2 ja pipi dia tu....

Diamilikku said...

hehehhehe..tq to alll..

suked : tak scan ke baby dalam pewot tu...mana tau dapat baby girl yang tembam2??? kalau tak pun takpe..nanti alesha kan nak jadi menantu suked...hahahahhaha...

Dj Epoi said...

Memang Cun melacun ponk!!!
Tgk lah bakal menantu saper?

Naddiea said...

sone,semoga aleesha akan kekal bertudung bile besar nanti yer.comel la.geram untie tengok.hihihi...

aramis2177 said...

Sone.....
bila dia pakai tudung ni muka dia dan2 jadi lagi sejibik mak dia....Sone Jr nih!hehehehhee.......eeeiii geram tang pipi mbam2 tuh.....

Diamilikku said...

Bro DJ : hahahahhaha..menantu la sungguh2 kang..tak terlayan kot...

Nadd : Itulah harapan aku...insya allah..akan ku didik ke arah itu...aku cakap kat mizan..aku suka tgk dia pakai tudung..sweet sangat2...

Kak Farah : tu lah...semua dah kata sone jr ni..risau plak sone..satgi jadi stubborn plak..dah org tua2 duk kata..anak kalau ikut mak nanti panassssss...

dbestcrystal said...

comey sangat sangat..mcm anak patung.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin