Friday, February 6, 2009

Ya Ampun...Anak Sapa Lah Ni

video

Ya Allah...sangat hingaq okay budak ni...
Masa ni kitorang kat kedai makan...mulut dia tak berenti..
dah la suara tu kuat...ish ish ish...
memang ikut papa dia sungguh la...hehehehhehe...
very the ramah tamah okay...
Bro : Nak lagi ke buat menantu...???

10 memo menunggu dibaca:

MariaFaizal said...

Hingaq but comel sangat!Babies memang cam tu Sue, mine also buat bunyi macam2 especially kat kedai mkn. Biasanya org akan tengok2 but nak buat mcm mana, baby lagi! Mana boleh nak syhhhh dia, kan?

Alesha so adorable! Sounds pun cute sangat! Gegerd, geram!

fazemy said...

Ala takde speaker la pc ofis ni. Takleh dgr apa yg Aesha bebelkan. huhuhu. Org kata bdk by ckp=bijak.

SYAbAR said...

Dik.... drpd diam baik bising. Keletah baby ramai orang sekeliling suka dan terhibur. Cuba kalau kita yang tua ni buat camtu, mau tuan penya kedai suruh keluar kedai .....

TiNiE said...

hahaha cute la alesha nih..dia wat moncong2 tu sejibik cam ikan mas dok bernapas lam akuarium...mmg comey!!! matikla kata anak org cam ikan mas...hiks

Diamilikku said...

Kak Maria : Memang tak kisah pun dia hingaq...sebab tu su rakam..saja suka2...geram ja tgk masa dia bising2 tu..

Fazemy : Haa..cari speaker cepat...

Kak Syabar : Yang syoknya kak..dia bising2 tu menegur baby meja lain...sibuk sangat nak sembang dengan kawan2...

Kak Tini : Itulah favourite alesha..muncung ikan mas...

Cik Jah said...

hingaq la baru meriah wei...hehehehe.

Naddiea said...

sone,aku suker dengar baby hingaq2 ni.rasa ceria suasana.okay pa sone.itu maknanyer aleesa seorang yang ceria n petah bercakap bila besaq nanti.

Dj Epoi said...

Adiyaiiiiiiiiiiii...
kih.kih.kih......

camtu pon bley haaaaaaa!!!

fham5579 said...

sone, cuba hg translate skit apa yg cuba disampaikan oleh cik alesha kita ni...ka dia dok toce umie n papa dia? hihihi aku pun suka tgk dia dok wat mulut muncung tu

Diamilikku said...

Cik Jah : Org utara kena hingaq kan????

Nadd : Petah macam papa dia...ramah the tamah okay...

DJ : Uishhhh a lot more to come bro...tunggulah..mulut hingaq ni...

FHAM : Dia marah aku ngan papa dia makan lambat sangat...dia makan sat ja settle..pastu dia marah aku tak bagi dia minum air limau yang aku order...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin