Wednesday, February 4, 2009

I'm Hungry



Inilah aksi Alesha kalau kita bagi phone dekat dia...
Misalnya tok ma atau tok ki alesha call dari terengganu...
nak cakap dengan Alesha..nak dengar suara ahh kiranya..
kalau saya or mr papa setakat letak je phone kat telingan dia n suruh dia bercakap...confirm takde sedikit pun suara yang keluar..
tapi kalau bagi kat dia phone...terus dimasukkan dalam mulut..
then mulalah...bermacam2 bunyi keluar....macam duk makan phone pun ada...
nih kalau orang tgk maunya org kata saya kijamm...
sebab tak bagi anak makan kan...
tapi sebenarnya inilah habit alesha...
tak boleh nak buat apa dah...
sabo je lahhhh den...

15 memo menunggu dibaca:

SYAbAR said...

Dik, careful with phone vibration and battery faulty.....

TiNiE said...

adusss...klaka la, tapi kaktini notis tots mmg ceni, nak nak hp n remote..kalau dpt harus kedlm mulut jua...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

samalah ngan anak akak masa kecik dulu

ei_da.. said...

heheh mcm2 aleysha ni.... makan tepon lak yerr.. hihi

MariaFaizal said...

Sue, agak nya babies memang ada habit nih. My munchkins pun both suka masukkan hp, remote or any stuff yg ada getah2 siket like those numbers pad on the items :)

Kiss, kiss Alesha....

fazemy said...

Haha. Seb baik mulut kecik je. Klw mulut dia besar mau ditelannya tepon tu. Alesha..alesha..

Dj Epoi said...

Cuba ...waktu dia masukkan hanphone dalam mulut Lu try call...hehehehhe mesi tekejut punyalah...hehheheeh

maintain Cute menantu Gua......

Diamilikku said...

Kak Syabar : Biasanya hp yangkita bg tu memang tak on...dia cakap guna phone lagi satu..yg nih just bagi dia pegang je...


Kak Tini n Kak Maria : yup habits tots..most of them pantang jump aremote n phone...


CrazyBeautiful : sama ngan anak akak ke sama ngan akak masa kecik??? nak kena tanya mami ni...hahahahha

Diamilikku said...

Eida : Nanti tgk gambar dia makan benda lain plak ehhhh


Fazemy : uishhh bahaya tuh ditelan..mau masuk spital buat operation...nauzubillah...dia suka masukkan sikit jer...


DJ : ishh tak boleh bro..dia nih lemah semangat..kengkadang dia leka main kita panggil nama slow jer pun dah terkejut beruk...

cute ahhh nak tackle handsome boy kannnnn

aramis2177 said...

hahhahahaa...mmg comei jaa...tp mmg gitu kot no bdk2 kecik nih...dapat benda2 apa yg depa suka terus masuk mulut..heran sungguh....mujuq hp sone tu xrosak....hehehee

Diamilikku said...

tak rosak apanya kak farah...
bunyi macam2 dah aiihhh..
gamaknya sebab masuk ayaq kot..
hahahahahahha

Aleeya said...

eheheh baby blajar dari mulut, sbb tu semua nak sumbat menda dlm mulut, patutle chubby lesha nehh, aaaa dah pecah rahsia ke'chubby'an lesha mkn fon yer kekekkekeke

sabrosa said...

nati achik bagi kasut bola yang dah koyak tu suh dia makan..hahahhahahahahha

*SiRibenMerah said...

hehehe... ayang nak geget pipi dia ja.. cukup geram da nehhh~!!!

Naddiea said...

sone,baby yang tgh membesar mmg mcm ni.harraz pun sama gk.sudah la hp mama tu da one n only ja.kalo rosak sah2 dh kene beli yg lain.

ker ummi aleesha saja nk bagi rosak kot.hihihi..pastu bole beli baru.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin