Sunday, June 7, 2009

Achik Yang Merapu

**SILA AMBIL PERHATIAN...
ENTRY INI ADALAH HASIL NUKILAN ACHIK (MY bro) DI BLOGNYA..
http://mysabrosa.blogspot.com
saya sekadar copy dan paste..sebab nak simpan buat kenangan....

Alor Setar - Pasukan yang mendapat jolokkan skuad kenari, Kedah, baru-baru ini dikejutkan dengan kemunculan seorang penyokong baru yang sudahpun mendaftar untuk menjadi ahli seumur hidup. Dilahirkan di Alor Setar, ibunya berasal dari Kedah manakala papanya berasal dari Terengganu. Namun disebabkan minat yang cukup mendalam terhadap pasukan negeri kelahirannya, si cilik yang baru mencecah usia setahun dua bulan ini nekad untuk memilih Kedah sebagai pasukan nombor satu yang harus disokongnya. Antara faktor lain yang menyebabkan dia tidak menyokong negeri kelahiran papanya iaitu Terengganu ataupun skuad penyu ialah disebabkan dia tidak tinggal di Terengganu. "Kejadian stadium runtuh baru-baru ini membuatkan saya nekad untuk memilih pasukan Kedah Darul Aman disebabkan struktur stadium yang kukuh walaupun usia yang agak lama", katanya lagi ketika ditemuramah semasa menjayakan Program Si Comelku Tembam anjuran Badan Kebajikan Taman Muhibbah(BKTM). Dia yang pada awalnya tidak mahu gambarnya disiarkan terpaksa mengikut kehendak penulis setelah lemah dengan pujuk rayu dari krew kami. Dia yang dimaksudkan ialah...........

Daniya Alesha Binti Nazmizan...hehehheh...


Anakku seksi by,

11 memo menunggu dibaca:

Baby Lyana said...

hahahahaha...comey.. tak marah plak tu dipakaikan topi..

TiNiE said...

chaiyok..chaiyok..
auntie pun ahli penyokon seumur idup pasukan kedah darul aman..walooppoonn!!!

CatlinaFly said...

salam..jalan2 lagi ni..u r linked :)

lily azliyana @ mama zara said...

hehe..entry yg comel n kreatif..=p

MariaFaizal said...

Baby Alesha tetap comel walau menyokong pasukan mana pun :D
Muwahhhhhhh!!!

nUrLisDa said...

huhuhu leh jadi model laa adk alesha niihh..
model tuk pasukan kedah...
sooo cute!! tp ceksi cgt ehehehe

*SiRibenMerah said...

gemokssssss.. seb baik bonjolan2 x nampak.. ape neh gamba sheksiiiii sgt.. wat ayang geram nak menggomoii je..haishhhhhhh~

Diamilikku said...

mommy Lyana : maunya tak marah..tu kat tangan tuh saja nak bagi dia ralit...elok lepas snap this pix dia cabut topi tu ok...

Kak Tini : walaoupunnn??? apakah walaupun itu??

Cat : thanx...

Mama Zara : achik dia yang kreatif..umie alesha copy paste jer...

Kak Maria : papa duk pujuk suruh sokon MU plak nih...hehehehhe...

NurLisda : itulah..agak seksi sikit di situ..nasib baik tangan mengcover baekkkk punya...

Ayang : biasa ahhhh....

hani said...

haha..lawak la..berita panasss..hihi

Diamilikku said...

sangat lawak kan...abah kak su baca pun gelak2...ada2 saja idea tau

sabrosa said...

woi2...kutuk2 ka ni..hahaha

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin