Monday, June 15, 2009

Menggemparkan!!Gambar Aneh Manusia Paling Gemok Di Dunia...

Kejam tak tajuk???? Silalah semua marah kepada achik Alesha yer...
inilah tajuk emel yang saya terima dari Achik beserta 4 keping gambar alesha..
konon duk mengaku achik sayang alesha..tapi tetap duk kata alesha makhluk paling gemok di dunia..sangat kejammmmm okay...
Actually gambar ni semua saya yang rakamkan..tapi saya transfer ke lappy achik..so saya mintak achik emelkan pada saya..untuk buat entry..
sekali achik emel beserta tajuk yang sangat menyentap...
hehehehhe...achik memang nak kena yer...

Okay back to the pix...
alesha meragam sebab terlalu lama tunggu food..
actually saya dah habis makan....tapi mr papa punya order tak sampai2 lagi...
so berejam kitorang terpaksa tunggu order mr papa..
order saya...nasi putih, sup daging, telor dadar...settle dalam 15 minit sampai dan siap di makan..
tapi dah nak masuk 45 minit order mr papa taksampai2 lagi..
nak tau mr papa order apa??? biasalah org tgh diet konon tak nak makan nasi kan..
Ikan Siakap Stim okay..dah le dia sorang makan je harga dah nearly RM30...
lambat plak tu sampai..mana si kecik nih tak ngamuk...


Dah sampai..dah makan sumer..mr papa pi order plak air lagi satu..
berminit jugak la nak tunggu air tu sampai..tu yang si kecik nih dah mengamuk2 nangis...
tapi pretend je pun..bukan kuar air mata pun..pandai berlakon...drama queen lah katakan...
tapi kalau saya pun bosan..dah le terikat kat dalam baby chair tuh....
lama plak tu kena tunggu...memang tensen punya lah...
heheheheh..next time papa..please okay order makanan yang simple..
oppsss..will there be next time???
hurmm...saya dan alesha akan ditinggalkan lagi...this time memang lama..
dan saya secara officiallynya akan berpindah ke rumah abah...
coz mr papa akan berkelana ke Kuantan Pahang...dan mungkin kepulangannya nanti berdekatan tarikh saya mahu deliver baby jer...
huhuhuhuu...redha dalam keterpaksaan....

Suka duka ceria by,

9 memo menunggu dibaca:

Naddiea said...

ohhh achik sungguh KIJAM!!! shian kakak aleesha neh.x de makne aleesha jadi manusia paling gemuk di donia.ramai lagi org gemuk pada aleesha.aleesha chubby yang comel laa....sian diaaa..

Ibu Aunis said...

tajuk tu sungguh kejam ooo..tapi kan gambar 1st tu mmg muka budak notty..hahaha..babap kang..!

Diamilikku said...

Nadd : memang sangat kejam achik dia tau...sayang tapi suka nyakat..nasib baik alesha lum boleh mengadu menjawab..kalau tak jenuh aku nak menahan telingan dengar dia gaduh ngan achik dia..

Farr : heheheheh..muka notty tu lah yg buat aku geram..teringat2 rindu ooooo....

MariaFaizal said...

Bukan gemok...but bam-bam yg sangat adorable!!

Kesian baby cute tunggu lama2 for food.Jangan kata baby Alesha, auntie pun kalau tunggu order punya lama rasa nya boleh meragam jugak! :D

Kiss, kiss baby cute!

Diamilikku said...

kak Maria : tu lah..achik suka panggil dia gemok..daddy hisham pun..semua panggil gemok..heheheheh...tapi sebenarnya mbam mbam je kannnn...

Aleeya said...

bagus la demok..barula tomeiiiii, cam damia kecik je ..jenuh nak demok kan..tapi tak mau2 gak huhu...lesha nak tipssssssssss...

sabrosa said...

hahahha..sialah marah gua...xtakuit,xtakuit...hahahha

lily azliyana @ mama zara said...

mane ade gemok..comei tomeii adelaa...hihi..

Diamilikku said...

Aleeya : ini genetik namanya...hehehehe..umie dia mbam2..anak pun mbam2 laaa...

Achik : balik nih achik kena moi moi ngan alesha...

Mama Zara : heheheheheh....comei ker??

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin