Friday, June 5, 2009

My Umie's Chicken Rice

Alesha's fav - Nasi Ayam..
hasil tangan umie sendiri...
semangkuk alesha makan..nasi ayam plus carrot...
puas hati umie tgk alesha makan banyak gitu...
Harap2 kejap lagi alesha tido dengan nyenyak lah...
hehehhehehe....
(Masakan org yang malas...simple je nak buat nasi ayam nih..guna rice cooker jer...
Ayam plak dah siap perap so goreng je..terasa kesedapan sebab diperap lama..nak masak sup lagi lah simple...so dalam masa 45 minit je dah settle semua...)..

NAK BACA STORY MR PAPA DI UTUSAN CLICK SINI



4 memo menunggu dibaca:

shawLycious said...

Miss Selfridge and H&M tops and dresses. Tie Rack scarves and ties, Jane Norman and Principles handbags and clutches. Come and grab yours now!:)

MariaFaizal said...

Alamak Sue..I'm drooling just looking at the pix of the chic rice!

Nothing beats home made cuisine!Prepared wz love.

Umie ada video record masa baby cute makan? Muwahhhhhhh!!!

lily azliyana @ mama zara said...

huu..mcm best jek nasi ayam umie tuh..zara mintak cket leh..hehe..

nway, congrats to mr papa for the gold medals!!=)

Diamilikku said...

kak maria : takde video alesha makan..just the two of us je..yg lain2 bz...so tak sempat nak record as umie bz suapkan alesha...

Mama Zara : Zara tak leh makan sikit2..kena makan banyak baru aunty bagi yer...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin