Monday, June 1, 2009

opps Paparazziiiii....lariiiiiiiiiiii

Gambar ni diambil masa otw nak balik kampung..
alesha duk belakang dengan maktok n achik..
saya drive..tapi sempat lagi nak curi2 amik gambar alesha..
member actually ngantuk tapi sibuk duk tahan mata...
pastu umie plak duk snap2 pix dari depan..
bengang je rasa...hehehhehehe....
Sorry sayang...umie amik gambar ni untuk simpanan..
nanti besar..alesha boleh tgk wajak2 alesha sejak baby..
umie dulu masa baby masa kecik2...tak banyak gambar..
alesha bertuah tau..dilahirkan zaman teknologi..
umie siap tulis blog lagi untuk alesha...
nanti tak payah umie nak cerita perangai alesha..
alesha bukak je blog umie n semua kisah2 alesha akan dipaparkan..
umie sayang alesha....
mwahhhh mwahhhh mwahhhhh

Nota untuk alesha by,

11 memo menunggu dibaca:

MariaFaizal said...

More, more pics of this lil' cute gurl..Alesha!

Hugs & muwahhhhh!!!

sabrosa said...

alesha ka achik yg ngantuk ni..hehehe

TiNiE said...

betul ssgt tu sone..
jgn diorg besar sok, blogger dah bengkrap..mendalah lain lak amik tmpt..hmmm

Diamilikku said...

Kak Maria : this whole week cerita alesha je..just wait for a lot more pics of my lil princess...hehehhe..

Ach : Ach baru bangun tido pun ngantuk lagi...aparaaaa...

Kak Tini : Tu lah pasal...hehhehe...camner nak buat ehhkkk..leh back up tak???

chEntA said...

alesha semakin cute!!~
rse nk cubit..=)

lily azliyana @ mama zara said...

geramnyeeee tgk alesha yg semakin homei..!! cantikla gaun alesha. mcm jarang2 tgk gmbar alesha bergaun kan. nmpak sweet sgt2..=)

*SiRibenMerah said...

hahaha.. gegerd ayang leh lena atas riba ayang.. comel jaaa..
iskkkk.. ayang x sabaq nak moi2 dia neh...

ALUNAN TINTA said...

erkk..nape hamzah muka mcm tue.hahahahahha

Mimi Sharif said...

Sone....
Boleh tu, sambil drive dan lagi snap gambaq....
Mimi tak boleh la...
sbb amatur jer bawa keta...
hahahaha

sabrosa said...

hoi3..ada nada kutukan ni miss tinta..

Baby Lyana said...

hmm..insya-Allah blogger tak bankrup if people still support..

anyway, dan lagi tangkap gambaq while driving..careful..tgk depan..jgn dok tgk belakang ajer..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin