Tuesday, June 9, 2009

Mr Papa dan Ultramannya....

Sedang saya menikmati lunch di kopitiam berhampiran opish tadi...tetiba je saya dapat mms dari mr papa..ingatkan gambar apa2 le yang dihantarnya..sekali bukak gambar ini daaa....masa awal2 pagi tadi saya dah dapat emel gambar nih..so buat bodohs jer la...
tapi bila mms mr papa hantar..memang saya tak leh nak buat bodohs...kelakar pun ada bila baca kiriman2 sms itu..

Him : Punca stadium Terengganu roboh....
Me : Dah dapat dah emel tadi..hahaha
Him : That's y la stadium roboh..depa mai gaduh sampai ke sini..
Me : hahahahaha...
Him : Sampai abg tak leh lari kat stadium tu...nih nak kena saman nih pengarah ultraman..
Him : Hahahaha..poyos ahhh papa ni....

memang kelakar tak ingat...sebenarnya bukan kelakar sangat pun...
tapi bila ditekankan Sampai Abg Tak Leh Nak Lari Kat Stadium Tu...ish ish ish ish..tak habih2 lagi duk ralat sebab tak leh lari kat stadium..hari tu dalam Kosmo dah kuar..pastu dua hari berikutnya kuar lagi story mr papa dalam Kosmo n Utusan..ayat yang sama..memusnahkan harapan saya untuk berlari kali pertama...urghhhh...takpelah sayang..dah merata stadium sayang pi lari kan..setakat stadium sultan mizan tu tak dapat lari tak yah la ralat sangat k...


Cerita roboh stadium by,

7 memo menunggu dibaca:

Naddiea said...

sone,bak kate hayyan masa mula2 tgk stadium runtuh dia pun kata "mama,laksasa pijak stadium.dh runtuh dh skrg"..aku gelak sakan x sangka anak aku leh cakap camtu.sungguh kuat pengaruh ultraman.hiihihi

Azure said...

hahaha..memang nak kena ultraman nih!

TiNiE said...

sone dear,
anda di tag secara duo..sila jawab yer..hehehe

@e_da said...

haahahaa.. ultraman taro ni punye keje rupanya.. hihih

Mrs SM said...

wee aku gelak sampi x igt baca entry hang kali ni.. lawak la Mr Papa ni... hahhahahha

Diamilikku said...

nadd : memang masa tgk gambar tu first time pun aku bgtau mizan..mcm dalam citer ultraman jer...hehehehe..tak sangka jadi betul2 (MMS n emel disebarkan)..

Azure : jgn main2 ooo...nanti ultraman pijak zure tak tau lahhhh...

Kak Tini : huhuhuhu...okay..hutang dulu...

Eida : ntah apa2 kan...boleh plak isu serius campur ngan kartun2..terus tak jadi nak serius...

Mrs SM : hubby aku memang pelawak..ada cita2 nak masuk raja lawak..aku ja yang tak bagi

Baby Lyana said...

hehe..kelakar la..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin