Saturday, June 6, 2009

Father's Day Contest

Dah lama sebenarnya saya bukak blog MAMA TISYA (bukan mommy Batrisyia Mutalib Norhisham tau)...dah lama noticed pasal contest nih..
tapi ntah duk confuse nak masuk ke idak....tak penah sekalipun join apa2 contest..tak terasa pun nak join sebelum ni...tapi kali ni rasa macam contest ni best..sebab memang betul susah nak dapatkan gambar anak dengan ayah...bukan tak ada tapi tak banyak..sebab biasanya moment nak bergambar2 nih kaum2 ibu sahaja yang excited terlebih...
Kaum2 ayah nih kebiasaannya relax..cool...so takdelah excited nak pose 24 hours macam ibu2...
that's why saya rasa contest nih ada keistimewaannya...

So..terus saya decide nak join..n here is the pix yg saya pilih...

Papa...
I really do love you.
And don't want to see you hurt.
You're perfect, And special,
In every single way.
I hope this Father's Day,
Is just as great,
As you are!

HAPPY FATHER's DAY PAPA...I love you so much..
-Alesha-

My Mr Papa (Nazmizan Muhammad) with my lil' Princess Apple Dumpling - Daniya Alesha Binti Nazmizan...
D.O.B Alesha - 7th April 2008...(umur sekarang setahun 2 bulan)...
Kenapa saya pilih gambar nih...
sebabnya saya suka..reaksi mr papa memejamkan mata seolah-olah alesha nak tampar papa..
tapi sebenarnya takde pun...dan saya dapat melihat dalam gambar ni seolah-olah mr papa sudah merelakan dan bersedia untuk sakit demi puteri tersayang...dan itulah sebenarnya pengorbanan seorang ayah/ibu...Semoga melalui entry ini alesha akan sentiasa mengingati kasih sayang papa..
Planning for celebrations..so far belum decide apa2 lagi..tunggu masa dan ketikanya tiba..
mungkin just a simple celebration...



Father's Day Contest by,



3 memo menunggu dibaca:

TiNiE said...

sweetnyer!!!!
da pic n also da words...
insya-Allah ada rezeki ada harapan menang nih...

Diamilikku said...

amin....kak tini..moga2 berhasillah

lily azliyana @ mama zara said...

hehe..sweet jek gmbar mr papa sedia di'buli' alesha ek. nway, gud luck to alesha n papa. sy pon suka kontest ni sbb kena tunjuk gmbar ayah n anak. mmg susah sket nk cari. klu gmbar mama n anak, berlambak2 dlm pc..hehehe..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin