Monday, November 8, 2010

Aisy Klon

Kita tinggalkan cerita banjir ye kawan2...
kalau diikutkan banyak yang nak diceritakan..
tapi seperti kata pepatah...
Biarkan hari semalam menjadi sejarah....:)
Saya baru nak bukak kitab cerita percutian singkat ke KL..
kan ke minggu lepas saya cuti...
alkisahnya kami dah rancang lama nak ke KL..
menziarah fruit son baru...hehehheh
so akhirnya tercapai jugak hajat nak menatap wajah tembam Rizq Mutalib Bin Norhisham..
sekaligus membolehkan owan menatap cucu keempatnya sendiri..
seriously...saya rasa...sapa je yang tgk Rizq mesti geram..
pada usia belum sebulan lagi..berat Rizq dah 5.8kg..sangan mbam2...eiiiii geram sungguh..
so bila dah geram asyik nak cium je lah..
tapi bila duk tgk baby tido je..tak sampai hati nak cium...
Tgklah gambar atas...
jgn tak tahu...aksi2 mr papa ni diperhatikan ok...
si kecik saya yang bakal menginjak usia setahun dua bulan minggu depan...asyik tgk apa yang papa buat...so far saya noticed aisy banyak mewarisi papanya..
dari segi kulit memang sejibik papa...
dari segi senyuman...-aduh bisa mencairkan hati wanita gitu...senyum sokmo bak kata mr papa...
dari segi layanan terhadap perempuan...tip top ok....
kalau dapat jumpa org pompuan gediknya kemain lagi...
tak caya??
haaaaa tunggu next entry saya tunjuk bukti...aisy siap comolot lagi ok....
aktif pun macam papa..bising pun macam papa...
pendek kata...(saya la yang kata sebab saya kan pendek)...
aisy memang KLON papa..hehehhehehhe :p

See...tak ke sama macam papa dia cium Rizq...

9 memo menunggu dibaca:

lily azliyana @ mama zara said...

alalalala..kecik2 dh pndai syg adek yek aisy..dh leh jadik abglah ni..hehehe

nway, mmg shomelll sungguh bby tuh..bam2x sungguh..tk sangka belum sebulan umur die..=)

mummy_ayu said...

ah ah la aisy dah pandai cayang adik..nak adik tak? mintak mama yer....he he he..
tomei nya baby tu..motel sungguh..geram..

Diamilikku said...

lily : hehehhehehe..itulah dah menunjukkan ciri2 abg yang baik...tapi aisy nih manja sket...

Ayu : pandai ehhhh....hehehhehe..biarlah dulu..nak manjakan aisy dan alesha dulu...

@e_da said...

geramnya.. bam bam betul kan... aisy sedang proses belajar meniru.. ooo suka pompuan ek... ehheheh boleh tahan aisy ya.. hihi

Yan said...

owhh igtkan baby tu yg klon aisy hehehe.. tp cam ade rupe aisy jugak tuh...

perghhh 5.8kg?? dia lahir bape kilo?


Adhwa 4 bulan baru jejak 6.2kg.. sebab demamla.. batukla.. sakit tekakla.. sakit mulutla..

iEtaFAkyR@ said...

baby mok mok... surely aisy pun gerem!! tk sabar la tu nk tunggu leh ajak gusti sesama kat umah owan. btw, nak lg senang main hari2 aisy bakal mintak adik kat ummi. **lariikkkkkkkkkkkkk**

wati said...

geramle nengok pipi baby rizq..montel

Diana said...

betui laaa...mmg muka rizq sejibik aisy...hehehe...just version mok2...geremmmm

fham5579 said...

rizq mcm ticha baby dlu kan....wei iqram suka laki..dia kan x suka org tp kalau org laki tu blh tahan la dia mau gk banding pompuan,...kontrol lak anak aku tuh kecik2 ni

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin