Monday, November 15, 2010

Nak Ngedates Konon....Hampehssssss


Sms pada puan Ietafakyra : beb..esok aku mau ke penang..keje plus plan mau ngedates sama DD Diana..

Hampehsssssssssssssss...langsung tak menjadi beb..
DD Diana..mujuq hang mai carik aku kat Manhattan no...
kalau dak langsung aku tak berpeluang ketemu anak teruna hang yang hensem...

Actually kami sampai Queensbay awal gilos..kul 10..bak kata DD..hang first customer apa...hahahahha...

yo lah tu...sampai2 je saya sempat shopping seround baju budak2 sales kat jusco untuk dipakai basahan harian...lepas tu..alesha masuk je playland...terus ke laut semua plan aku...dah penat pusing2...tetiba kan bila di queensbay saya menjadi "SHOPPING BLIND" istilah rekaan saya sendiri...tgk apa semua tak berkenan..padahal awal2 pulun nak beli baju lah, kasut la dan macam2 lagilah...sudahnya sesen pun duit tak keluar untuk barang sendiri...
sangat tak best...dah tu kami gi makan..(entry makan dan alesha main akan dibuat berasingan - harap maklum)
dah perut kenyang minah tu apa lagi...laloks time...
sekejapan saja..terus zzzzzzzzzzzzz...so terus balik lah jawabnya...lena dibuai mimpi...
sampai aloq staq okay alesha lena..memang betoi2 ngantuks...

Kat bawah nih pulak bukti mr papa pun dah ngantuks...
almaklumlah org dah dapat kasut futsal..dan dan tu jugak jom balik ahhh..
kan......sentap ok!..

So D, that was the reason tak bid proper gudbye to all of you...
plus kejadian tak diingini berlaku..
puas selongkar sling bag ku untuk mencari parking tiket...
OMG hilang okay....huhuhuhu...
sudahnya RM30 melayang kena bayar extra charges....
cekiks darah tul...memang lah salah kitorang kan hilangkan tiket..
tapi takkan lah sampai RM30..agak2ahhh...
cheshhhhhhhhhhhhhhhh..

To DD: Idlan sangat hensem..aku nak berusaha gigih preggy ahh bagi dapat baby girl..boleh pair ngan idlan...hahahahahahhaha....n Nisa sangat pemalu ok...
sangatlah tidak mengikuti hang.....tapi memang betul...she does look like anak masaleh....hehehhehe...tak sempat bergambar ngan hang...tho sebenaqnya nak..tapi tangan tak bersih je....kalau tak aku snappy2 dah...huhuhu...next time kita jumpa lagi naaa...
tak jauh mana pun penang tu...*wink wink*

7 memo menunggu dibaca:

Amy Syaquena said...

salam...

kemana pulak la tercicirnya tiket parking..kan dah rugi rm30 huhu...

Diamilikku said...

inilah problem org careless amy..heheheheh

Aleeya said...

huhuu sama cam alamanda..tiket ilang mencekik darah tol kan..

Diana said...

hihihi...takpe beb, kita sama2 kalut, aku memahami perasaan tensen hang bila hilang tiket tu sbb aku 2 minggu sbl tu dah hilang...ka mmgada sindiket curi tiket nih? tetiba aku terpikir...hehehe
anyway, aku happy sgt bleh jumpa hangpa at last, just sedih nak jumpa aisy a.k.a the smoocher tak dapek :((
p/s: hang tak dpt anak pompuan pun takpa, aku tak kisah alesha dgn idlan pun...hehehe...suka rambut dora dia, mulut dia kiut sgt!

Diamilikku said...

yaya : alamanda pun sama ker??

DD : hahahahahhaha....alesha kalau time makan sorry ahhh....suruh salam kiss semua tamau...mood tak mari....

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

aku kalo pi shopping kat complex yg ada autopay aku mmg jaga tiket parking mcm jaga IC.

iEtaFAkyR@ said...

eh, kira harga standard satu mesia tu rm30. silap2 ada yg lebih mahai kot... pavillion baper ntah kalo hilang...
btw, sone next time pi shopping sorang2 aaaa baru ada KICK skit.tk la tiba2 shopping blind kan! kekekeke....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin