Saturday, November 27, 2010

Tak Dapat Swimming Pool, Besen Pun Jadi

Bangun tido pagi-pagi ni Alesha dah bikin aksi 18 sx daa....mandi dalam besen bawah shower...hehehehehehehe...ian anak ummi...nak mandi swimming pool tak dapek...hari ni ummi papa banyak kenduri...alesha sayang layan mandi besen cukup lah ehhh..janji berendam n main air..


7 memo menunggu dibaca:

@e_da said...

wahhhhhhhhhhhhhhhh cekci la tatakkkk

Naddiea said...

hehehe...sama mcm hayyan sibuk ajak pi holiday semata nk mandi suming pool.sone,nti hang pi HCM hang bwk ka anak2?

Baby Lyana said...

ala comey....meh dtg umah akak mandi pool nak? heheh

Yan said...

Qispun kadang2 request nak mandi dalam besen adik dia hehhe

Diana said...

auwwwwwwwww...hihihi...
eh, apsai aku rasa alesha mcm kurus sikit sone?

wati said...

cekcinya alesya...

yang jauh di sana said...

betoi la...pipi alesha dah tak tembam...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin