Thursday, November 18, 2010

Hadiah untuk anak2...sesekali

Saya jarang beli toys untuk anak2...
tak tau nape...tak minat sangat toys nih..
banyak toys budak2 nih sebab hadiah dari kawan2...
ada jugak la yang saya beli..tapi yang murah2 je...
So baru-baru ni...masa jalan2 di shopping mall ngan mr papa..
kami berdua je..terus terpk nak belikan toys untuk anak2...
ye lah..masa tu anak2 kan tinggal di perlis sebab banjir..
so nak cover balik belikan alesha pistol buih2 sabun ni..
aisy pulak belikan piano macam2 bunyi..sebab aisy sangat suka bunyi2an...
balik je sampai umah..terus dua2 duk melayan toys masing2 kat compound umah..
alesha ahh paling enjoy tgk buih2 sabun...
aisy terpaksa diikat sebab suka sangat nak gi main kat longkang..
bahaya ok...
okaylah...
nak gi masjid buat korban...jap gi kalau sempat saya buat entry kami join korban k..

selamat hari raya kedua kawan2...hehehehhehe :)

8 memo menunggu dibaca:

lily azliyana @ mama zara said...

seronok aisy n alesha dpt toys baru yek...=D

mummy_ayu said...

kids memang seronok kalu dpt new toys..tak kisah murah or mahal..janji baru...seronoks!!!

wati said...

ummi yg prihatin hehehe phm keinginan anak2...x kisah murah ke mahal su...kadang diorg ni nk pelbagai toys..slmt hari raya aidil adha juga dari sy...

MariaFaizal said...

Memang jgn ajar babies kita dpt toys each time keluar or just about anything :D I agree so,so much. Tengok my hubby dah ajar anak2 dgn bg toys,susah dah akak nak bentuk balik hu hu hu

You've done fantastic job & am so proud of you girl! :)

Hugs & kisses to your babies and to YOU too girl.Salam Aidiladha to you & loved ones.

@e_da said...

salam aidiladha kak su... hadiah untuk anak adalah kepuasan bila melihat kegembiraan mereka... mika pun byk hadiah org bagi...


kak su buka blog mummy ayu..alesya n mika tersenarai top10 contest nite sweet dream.. hehehhe moga ada rezki anak2 kita

fham5579 said...

hihihi....tgk rambut alesya lengkoi keluaq....comei

Amy Syaquena said...

salam..

sonok aisy dan alesha dapat toys baru ye..he3..

Yan said...

budak lelaki ske main longkang eh... adik kite dulupn same.. tah ape ade dalam longkang tah..
klu longkang kg yela.. ade anak ikan.. berudu... longkang kat bandar ni ade nyamuk aedes jek heheh

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin