Tuesday, November 23, 2010

Potrait Of Happiness

Hari ni takmau tulis panjang2...
just jom layan aksi2 kami sefamily di hari raya....


Mulakan dengan dua beradik...alesha dan aisy waktu yang lain2 gi solat raya...
masa nih mood ok..dan alesha memang nampak sangat DORA...


Jom kita bersalaman...
si kecik berdua nih pun diajar untuk bersalaman raya...alesha punya ayat " selamat ari raya owan, ummi"....


Yang ku sayang....sentiasa....selamanya di hati....



Aksi adik beradik...my lil bro achik n my lil sis iyra...(Ayang)..

Kalau boleh posing...makan pun dah tak ingat..hehehhehe..
layankan aje...sebab ni semua akan jadi kenangan terindah satu hari nanti kan...


Aksi gadis payung yang kemudiannya mintak susu...
alesha dah mula buat perangai by this time...
tapi aisy still memberikan pose menariks....

Okay...both dah mintak susu...
my lil bro achik yang xcident sebelum raya pun dah bertukar uniform semula..
so semua tutup kamera....pi makan hidangan raya...
tapi sebelum tu...
silalah tatap aksi terhebat raya lepas....

^^^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^
^^^^^^^
^^^^^
^^^
^^
^
I love You Sayang.........mwaaaaaaaaahhhhhhhhhhs...

*loving each other mode*

9 memo menunggu dibaca:

zue @ annaleeya said...

wahhhhh..... aksi hebatla sgt tuh... ader unsur jelezzz di situ... hahahaha.....

MariaFaizal said...

My fav is when Alesha kisses your hand Sue(during salam).Tersentuh hati auntie tengok..

But best is pix yg last sekali :D Sweet!!!

mummy_ayu said...

memang tomei last pic tu...so sweet jer...

wati said...

byk nyer gmbr2 raya dia...sedondon lg mcm sambut raya pose je meriah..
n the last pic so sweet..lomantik

Diamilikku said...

kak Zue : jgnlah jeles...saya benarkan aksi ini ditiru...hahahahahha....:) tapi senyuman yang lahir dari hati yang ikhlas yang menambahkan ceria gambar ni..

Sis Maria : yup sis...suka juga gambar alesha cium tgn..we shud meet one day sis..nanti sis salam ngan aisy..surely sis akan suka dengan aksi salam dia...siap ada effect bunyi mmuuahh lagi...

Ayu : hehehhe..tq tq...tomei yer....

Wati : banyak ke?? biasalah bab posing kan...baju semua memang baju raya puasa je..takde buat baju baru nye...hehhehehehe...

Tinta Ana said...

aduss..mood happy je tapi last2 ada plak tertempek gambar yang berbalut tu.ish3..kesian..

iEtaFAkyR@ said...

owh ya. selamat hari raya. lupa, asik dok komen yg lain ja kan. :P

Aleeya said...

canteknye sekuarga ijo...lbh2 anak dara n anak bujang sue tu..kemain comel melarammmm...

aramis2177 said...

all pics semuanya ssgt ceria....mmg faces of happiness!!!! happy 4 u dear sis!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin