Friday, November 26, 2010

Gud Morning Fwens

Even tho kami bekerja di satu organisasi yang sama...
Tapi berlainan department...
Mr papa di Arau manakala saya di Kangar..
so takdelah saya manja sangat nak suruh berhantar berambil kan..
sendiri pegi sendiri balik...
tapi selalunya waktu pegi tu seiring sejalan lah..
sebab tu dapat capture gambar nih...:)
sampai je opis nanti mesti bersms...
nak tgk sape yang touch kedatangan dulu...
selalunya kami berbeza minit..tapi adakalanya sama..
semua bergantung pada kepantasan lif di opis saya..
mr papa senang ahh..sampai opis tak perlu beratur/berebut dengan lif...
tapi tak kisahlah..yang penting..
sampai di opis sebelum 8.10am....

Selamat bekerja semua :)

6 memo menunggu dibaca:

mummy_ayu said...

morning dear..sempat lagi tu snap gambar hubby...he he he..sarapan apa tu?

Diamilikku said...

ayu : jalan lengang berani ahh..buatnye kereta banyak??? takooootttttttt...tak tahu lagi..tak terfikir bfast lagi nih

fham5579 said...

tu la..hihihi cam lawak ja...mizan plak wat muka kering ja..wei awai 8.10? lepas 8.10 baru merah ka punch card hgpa

Diamilikku said...

hanim : haah...8.11 minit tak merah lagi..tapi 8.12 confirm merah....tapi aku selalu ada opis around 7.45 sebabnya nak berebut parking..mai lambat parking takdak..so ada possibility yang besaq untuk merah...

zue @ annaleeya said...

smpat lagi tuh menyenap... bestnye tgk sawah ijo jerk..

iEtaFAkyR@ said...

geng2 masuk gheja awai cenni aaaa.... syiok ja travel pagi2 buta. aku kdg2 koi 8.10 tu baru nk masuk mandi :) **arrghhh! ngeliat skit! lega urat2 semua.....** :P

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin