Thursday, August 26, 2010

15 minit punya Keje Jadi Satu Jam di sebabkann.....

Disebabkan mendalah nih...
nak ke PARAM untuk beli kuih2 ngan air..bajet 15 minits settle..
tapi jadi satu jam jugak lah bila DANIYA ALESHA nampak mainan nih..
terus dengan suara nyaringnya...
"ummi nak main lompat2....tatak nak main situ"...
dan tanpa sabar2 lagi terus berlari masuk dalam kawasan mainan tu..
Sabar je lah ummi ngan papa..tak leh nak kata apa...
terus papa gi bayar RM3 for half and hour...
main lah ko kat situ nak...
ummi tetap masuk PARAM mencari juadah..
ingatkan sudah beli makan ok lah nak ajak dia balik..
tapi kem salam...member naik syiokkkkkk duk main..

Langsung tak layan kita panggil dia..
buat derk je...seronok melompat n main segala animals yang ada...
cuma kesian kat my hero nih la...
walaupun aisy dah boleh jalan..
tapi tak condifent okay nak lepas dia main..
faham2 je lah kondisi mendalah tuh kan..
takut aisy kelemasan..
tapi sempat jugak lah aisy melompat2 sekejap dengan observation dari papa..

Senyum je aisy tgk kakak main..
nampak gigi bawah dua batang...
kemain suka menggigit org skrg..
sekejap2 datang nyondol kat pipi ummi..
pastu mulut pi tang hidung ummi gigit..
almaklumlah gigi dah 4...
suka la kan nak geget2....
tapi siyes..memang kesian tgk aisy..
teruja je...seronok la tu nak join kakak main..
tapi ummi tak lepas kan...sian anak ummi..
tunggu aisy besar sikit ehh..bagi ummi aisy belum tough sepenuhnya nak main..
sabar ehh sayang...





4 memo menunggu dibaca:

Yan said...

si adik tak mengaruk plak tak dpt ikut kakak??? ehehee

so far yan tak penah lg bg qis men benda ni... qis pun tak mintak.. dia takut gaknye

Diamilikku said...

adik cool n calm sentiasa..hehehhehe...tak de hal..cakap tak boleh member relax je... :)

lily azliyana @ mama zara said...

wah..diorang pasang menan tu kat kawasan pasar ramadhan ker..hehehe..bukan main sonok kakak dpt main ek

Diamilikku said...

lily : haah..memang ramai ahh ibu2 bapak2 pening..anak2 nak gi main menan nih..yang datang berdua takpelah..yang datang bawak anak je..jenuh garu kepala..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin