Saturday, August 7, 2010

Fesyen Baru...


Ni lah feel baru alesha nak berposing..
nak jugak pegang something..
pastu nak buat aksi sendiri suka hati dia je..
kalau kita ubah amik kayu tu letak tepi..mengamuk sakan..
gambar nih saya rakamkan masa hari rabu malam..saya tgh menunggu mr papa siap..
nak ke majlis perasmian festival konvokesyen..
decide nak bawak alesha since saya nampak ada giant tube playground tuh kan..
sekali bila bawak gi sana..alesha tak nak main yg tu..
tapi sibuk duk nak beli belon la..
mainan la...haishhhhhh....dah tu nak beli bola ok..
bukan nak beli toys yang feminin..
memang sangat la lasak alesha nih..

** Hari ni istiadat konvokesyen unimap ke-5..kami husband n wife sibuk..anak2 as usual...
hehhehehe...sorry ye sayang... **

4 memo menunggu dibaca:

Aleeya said...

dak2 ni ade je menda yg dorg pikir kan..kreatif tol...

lesha n aisy kena tinggal yea..umi n papa cpt balik tau, jgn gi sambung dating kat luo lak..sian dorg kena tinggal lama2 kang hehehe

Diamilikku said...

ishhh yaya nih..tak sempat nak dating pun..amik gambar berdua pun tak sempat tau...

Diana said...

don't worry sone, nisa dulu pun tak feminin, but bila dah besar sket nih dah pandai nak jadi ballerina la apa la...mcm ieta dok kata damia dulu...hehehe

Diamilikku said...

DD : I hope so...hangpa2 la membantu aku visualize apa yang bakal berlaku...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin