Friday, August 13, 2010

Tetamu Sahur ....

Wajah ceria tetamu sahur saya..
boleh bangun tido ngan muka ceria mulut bising..
padahal baru kul 5...
haishhhh mujur ummi dah siap sahur...
Aisy pejam mata dalam gambar nih bukan sebab ngantuk..
tapi sebab flash yer kengkawan...
hehehhehehe...lepas sahur..bancuh nenen kat aisy sebotol...terus lena balik..
ngan ummi2 sekali lena...
gerrrrrrrrrrraaaaaaaaaaam ummi tgk gambar nih...
memang nak kena gomoi dah ni aisy..
tunggu ummi balik yer....

4 memo menunggu dibaca:

@e_da said...

setakat ni kami sahur mika lum ada join lg... tp dia selalu kejut kami sahur dgn merengek2 nak susu.. sib baik.. kalau tak ada yg terlajak tak sahur.. mika aka alarm mama n papa dia.. hihi

zue @ annaleeya said...

masa hari pertama pose tuh jer airel join skali masa sahur... dah bgn tuh, bising jerk.. pot pet mulut x reti diam...

Diamilikku said...

Eida : baguslah...aisy kan tido awal..kalau bukan bulan puasa pun memang dia jaga kul 5 untuk minum susu..nih dia jaga2 ummi papa takde kat katil...dia pun turun buat spot check lah..

Kak zue : alesha memang tak bangun langsung dah..tak sedar diri minah tu tido...aisy je lah...hehehheheh

Yan said...

Qis so far tak penah lg mengacau abbinye bersahur..
lepas siap sahur baru dia jaga mintak susu pastu sambung tido blk..
last yer tak berapa igt tp rasenye same jugak dia tak kacau...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin