Wednesday, August 4, 2010

Ada Unsur 18 SX....

Sorry ye..tak sempat tinggal jejak blog kawan2..
minggu ni sibuk since minggu konvokesyen..
so banyak tugasan menanti...
layankan je lah ehh gambar2 seksi alesha (ada dua je pun) main pool...
kat umah owan..masa kitorang ditinggalkan berdua hujung minggu lepas...
seronok kemain dia dapat layan berendam dalam pool..tak mo pakai baju ok..
swim suit lagi lah...so biarkan je lah..
risau gak dia tak nak naik lepas mandi2 tuh..
tapi mujurlah cuaca tetiba bertukar mendung..alesha terus merengek2..
ummi tak mo hujan ummi..kakak nak masuk dalam ummi..
so selamat saya..hehhehehe..

(saya blurkan gambar yang sensored ok)..
lepas mandi2 saya bawak alesha gi main2 kat pacific...
habis semua mainan dia main..
tapi alhamdulillah..alesha sangat behave..lepas habis token saya kata jom gi bawah..
dia follow je..
takde nak merengek2 nak naik lagi...sebab alesha behave saya bawak lak gi m ain kat McD...
hehehhehe...baik kan ummi ???

Seronok dapat melayan kakak main..
tapi kesian kat adik..kena duk perlis ngan mama n abah...
sorry adik..nanti ummi promise takkan tinggal2 adik lagi ehhh...
ummi sayang anak2 ummi....

**Dapat inspirasi dari DD..huhuhu..rasa nak follow DD punya meal lah untuk kurus..**

8 memo menunggu dibaca:

hajarus said...

baiknyer ummi alesha nih.. ;d

Sha@Mama Tina said...

sekali sekala dapat luang masa melayan permata hati dikala sibuk.. 15 minit pun terasa sgt berharga..kan

@>--ummi zahra--<@ said...

wah best nyer alesha main..hepi jer muka..kite yg working mom ni, bile time mase terluang, sgt best kan kalo dpt layan anak..

sue..kongsilah meal dari DD tu..nak kurus gak..huhuhu

Diamilikku said...

Hajarus : eehhh..mesti la baik ngan anak sendiri kannn...

Sha : hurmmm sangat2 berharga....terasa ternilai tak terkira...hehehheh..

Mimi : gi click blog DD kay kalau nak baca...carik kat kategori geng asmarians...nama blog DD Diana....hehehhehe....chaiyyoookk2 kita sama2 menguruskan diri

mama_iris said...

kongsi la dgn kami.....sampai ati nak kurus sorang2....x sayang la mcm niiiii....:-(

Diamilikku said...

mama iris : bluweekkkkkkkkk..hehehhehe...baca la blog DD diana..boleh dapat tips..masa nih la nak tambahkan kawan....

Diana said...

nape laaa hang bogelkan alesha tuuu???ish ish ish...mmg patut buat rumah mcm dlm entry angan2 tu...hihihi...
laaa...sempat pulak promo diet aku?meal yg mana menjadi sumber inspirasi hang ni?terharu aku menjadi idola...*sob sob gaya org dpt grammy* pakat2 mengidolakan member2...idola kurus aku ada pn jeans saiz 25 kita...tapi dia tak buat apapun kurus so susah la nak ikut....hihihi

iEtaFAkyR@ said...

amboi D... hang lebih2 smpai turun ke size 25. tk bleh blah aaa cenni! :)

sone : hg joint sekali dak? kalo aku anak2 mandi kolam aku pun tumpang sekaki... pehtu gilir2 ngan edi gak. kakakakaa... kami layan siottt! cuma tk bogel ah!! :P

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin