Thursday, August 5, 2010

Camner Saya Mula Berblog ???

Kenapa saya buat entry ni..
hehehhehe..saje suka suka...
Actually 3 Ogos yang lalu (dua hari lepas)
Genap usia blog saya nih tiga tahun...BLOG Diamilikku - BIARKAN AKU DENGAN DUNIAKU...

so kiranya dah tiga tahun la saya mencoretkan kata2 di blog ini..
yang mula2nya sekadar nak luahkan perasaan..
lama2 dah jadi journal pulak..hehehheh...
tapi hakikatnya saya dah berblog dah lama dah..

Blog saya di friendster - World Of Lurve..
mula menulis tahun 2005 (mei)..
saya dah linkkan dekat blog ini..
sebelum archive..kalau terasa nak membaca dipersilakan lah...hehehhehehe...
sayang sungguh saya ngan blog ni..banyak gak kenangan...
*ieta hang pun ada blog kat friendster kannn....*
nih entry yang paling saya suka...
KAKAK N ADIK
lalalalallala..sangat kelakar okay...entry nih ditulis pada hari JUMAAT (penghulu segala hari) 8 Julai 2005...fuhhhh......
kakak la sangat...adik la sangat....
last2...nah...dua org dah anak ok...
hahahahahha...mr papa...saya centa maut sama kamu...
centa selamanya...mwahhhhhhhhhhhhsss....

ENTRY ni - JANGAN BILANG SIAPA2 pun saya suka jugak..
hahahahha...sungguh kenangan semua ini...
Juga CERITERA 2006...saat termeterainya secara rasmi hubungan kami berdua.. 
indahnya kenangan ini..indah lagi tiga tahun hidup bersamanya..
sayang..semoga jodoh kita dipanjangkan sehingga ke akhir hayat dan denyut nadi terakhir kita..
love you so much sayang








9 memo menunggu dibaca:

Ibu Aunis said...

bestla entry ko arini..hehe..membawa aku menyelami masa lalu ko.
All the best to u and family ye Su!

Aleeya said...

3 THN DA..BLOG SUE MUDA STAHUN DARI BLOG YAYA HEHEH, TAPI KAN KITA SAMA LA..STAT BERBLOG KAT FRENSTER NYE BLOG..HAHAHAH YAYA PUN STAT 05 BERBLOG DLM FRENSTER..TAPI TULIS SIKIT2 JEWWW TAK BYK SGT..TAK LA SEKERAP MENGHAPDET KAT BLOGSPOT

Diamilikku said...

Far : kenangan lama...dan aku tak lupa kenangan kita jugak walaupun sekejap je kita ditakdirkan bersama di Ikatan tuh..aku ingat lagi kita makan roti bakar ngan nutella...oowhh sedapnya...

Yaya : tu lah pasal....actually kalau blogdrive diambil kira..dah lama sebenarnya tapi sebab dah delete blog tu malaih aahh amik port

lily azliyana @ mama zara said...

wah..lame dh kak su berblog yek..macam2 cerita ade..nnti ade masa nk bace gak entry2 lame kak su tu..esp entry 'kakak-adik'..mesti menarik..ehehehe

Diana said...

happy birthday to blogging sone...aku tetap pembaca setia,walau kadang2 bz jenuh qadha...hihihi

Yan said...

hepi eniveseri to ur blog

mama_iris said...

kita pon ada blog frenster...tp malu arr nak tunjuk....cam mengong je...huhu

d u r a said...

dah 3 tahun dah sone...tahniahh..teruskan berkarya okeh!

iEtaFAkyR@ said...

hihihii... sone, aku dh delete la akaun friendster. mmg dulu aku log in sana utk update blog jer lah. so now no more... uhuhhuhu... apapun selamat berblogging ke akhir hayat weh! :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin