Wednesday, August 18, 2010

Black And White Contest

Kali ni saya nak masuk pulak BLACK AND WHITE CONTEST
anjuran KISAHCREATIVEHEART atau nama sebenarnya Hisyam..
seorang blogger lelaki yang masih muda okay..still study di Ipoh...
saje suka2 nak masuk since saya memang ada satu gambar black and white kann...
hehehehhehe...cuba je nasib...


Syarat2 Contest nih yang saya copy paste je dari blog owner :
  • Pertandingan ini bermula 26 July berakhir pada 6 September 2010...
  • Hadiah merupakan wang Ringgit... dan akan dihantar melalui akaun bank... jumlah dirahsiakan...
  • Anda hendaklah meng-Upload gmba hitan dan putih sahaja... dan untuk mengelakkan penipuan... gamba itu mesti gamba anda sendiri... kalo d orang lain menyelit2 tu takpe... janji anda mesti berada dalam gamba tu... Susahkan?? hahhaaaa... nak dapat duit memang la susah sikit...
  • Anda hendaklah menjadi salah sorang follower saya...
  • Banner atas nie mestilah diletakkan di slidebar blog anda... ala selalu yang kat tepi tu...
  • Tag at least one person... banyak lagi bagus... dan pastikan orang yang anda tag tu tahu yang dia di tag..
  • PENTING.... sila tinggalkan link yang anda upload gmba anda tu kat comment post ini yup... nanti sy xtau plak..
So inilah gambar yang saya pertaruhkan..
gambar saya n hubby....
masa nih saya tgh pregnantkan alesha...
baru empat bulan..diambil waktu kami gi wedding Fadzlun Abas (model n netballers)...

Nak kena Tag orang kan..
so DD Diana...anda ditag untuk contest ini..
moga rezeki baby in blue hang berpanjangan untuk contest lain pulak..
*Wink Wink*


8 memo menunggu dibaca:

Yan said...

yg yan tak paham contest nih kite mesti snap gambo mmg dlm itam putih.. atau gambar asal boleh diedit jd itam putih...

Diamilikku said...

Yan : entahla..saya belasah jer...hehehhehehe

:: HUSNA :: said...

gd luck kak su..

Diana said...

waaahhhh...tag aku pulokkkkk....aku ni kurang affection sket so susah nak cari gambar berduaan, gambar kawin le kot...hihihi..kene korek2

Diamilikku said...

husna : thanx yer..

DD : Gambar sorang pun takpe..yg penting gambar hang

zue @ annaleeya said...

rajin join contest skrg nih...
gud luck yer..

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

suka2 contest ni..boleh x nak masuk even hang x tagged aku.

Diamilikku said...

eza : silakan masuk..boleh jer..hehehehhe....

Kak Zue : takde idea nak buat entry lain..hahahahah

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin