Friday, August 13, 2010

Sejuk Mata Memandang.....

"Ya Allah, Rendahkanlah suaraku bagi mereka.. Perindahlah ucapanku di depan mereka Lunakkanlah watakku terhadap mereka dan.. Lembutkan hatiku untuk merekaYa Allah, Berilah mereka balasan yang sebaik-baiknya, atas didikan mereka padaku dan Pahala yang besar atas kesayangan yang mereka limpahkan padaku, peliharalah mereka sebagaimana mereka memeliharaku.

Tiada seorang ibu pun yang ingin melihat anaknya membesar dalam persekitaran tidak sihat..
begitu juga saya...menyinggah blog rakan saya tadi mengenai nasib anak2 pelacur..
sungguh saya bersimpati dengan nasib malang mereka...

Justeru anakku Daniya Alesha...
bersyukurlah dengan nikmat yang diperolehmu..
semoga membesar sebagai anak yang solehah dan membahagiakan ummi dan papa kelak...
jadilah seorang kakak yang baik ....
ummi sentiasa doakan kebaikan dan rahmat allah sentiasa mengiringi perjalanan hidupmu anak..
semoga sentiasa beroleh syafaat...semoga sentiasa dalam lindungan Allah...
ummi sayang alesha sangat2....


7 memo menunggu dibaca:

Yan said...

qis blum ade telekung..
klu sembahyang tu dia pakai tudung jek hehe

kenapa tulis entri ni jadi kecik benau?

Aleeya said...

lesha kiyutnye betelekung, nnt ley jemaah sama auntie lak yea :))

BUNGA said...

comelnyaaaaa......
mudah2an anak2 kita menjadi anak yg soleh dan solehah.. AMin... :)

MariaFaizal said...

MasyaAllah cantik nyer dua2 mom & daughter.Sejuk hati Daddy tengok.
Sorry auntie dah lama tak jenguk, but auntie always ingatkan baby comel Alesha.

Ameen to the prayers.Semoga sentiasa jadi anak yg membahagiakan Mom & Daddy yea Alesha. Muwah!!! xoxoxo

Diamilikku said...

Yan : saja belikan alesha..since dia selalu ngacau kita solat..tapi yang alesha pakai ni bukan telekung dia..nih telekung saya..hehehhehe...

Yaya : boleh solat ngan aunty..ngan damia kan kan kan

Bunga : amin...moga2 hendaknya..

Kak Maria : miss you so much sis....mwahsssssss

lily azliyana @ mama zara said...

yekla..sejuk betul mata tgk gmbar ummi n alesha bertelekung ni..

p/s: Zara pon lom ade telekung sndiri..dok togel jek klu tunggang terbalik ikut mama die semayang..hehe

Diamilikku said...

lily : beli je satu..tak rugi..tumpang diorang tengah minat nih kan

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin