Friday, June 18, 2010

Ala-ala Model...F.0.C gituuuuuu


Ayuh kita mulakan story perasmian Sukan Staf dengan meneka gambar kasut..
mana satu kasut saya kalau ada sesiapa yang pandai teka...
(tapi takde la hadiah saya sediakan..)..
hehehhehe...kita mulakan dengan strap shoes hijau hitam tu nombor 1 k..
ikut arah jam...yg nombor berapakah kasut saya...lalalallala...

Nih sebelum memulakan perbarisan..
berposing2 suka suki dulu...
team universiti saya mengekalkan warna rasmi UniMAP..
biru kuning...sangat menyerlah...
masa perbarisan rasa best je..sebab warna biru dan kuning yang terang..
meneggelamkan malam perasmian yang agak suram..

Sebab apa saya kata suram..
1) p.a SYSTEM hancur...kami yang duk berbaris tak dengar apa..
2) takde skrin disediakan...so bila kita berbaris tgh padang...orang semua berdiri..
persembahan pula mengadap grand stand..apa yang kami akan nampak??
ya bontot orang saja...sepatutnya buatla skrin layar besar kiri kanan bagi kontinjen tgk...
3) semua kena berdiri all the time...lotih aiiihhh...2 jam lebih tu...


last2..nak menghilangkan kebosanan..
kami berposing...
yaribaaaaaaaaaaa yaribaaaaaaaaaaaa andreeeeeee...
nih gambar saya ngan adik2 saya..ina dan azieda...
walaupun adik..tapi tetap tinggi dari kakak yang semenjak azali memang cumils..

Team saya bergambar bersama maskot UniMAP..
encik singa...hebat ooo kami...siap bawak maskot..
saja nak saiwa team lawan..hahahahhaha...
meriah aaaa....

And last but not least...
gambar saya bersama2 mr papa..
kembali berjumpa setelah seminggu berpisah..
winduu windu...sian anak2 pulak merindu papa..
takpe..nanti papa habis game papa balik dulu jumpa anak2 k...

update acara hari ni :
mr papa ada saringan untuk 100 meter lelaki...
saya pulak ada test court netball kul 11.30 satgi..'
wehhhuuuu

7 memo menunggu dibaca:

Aleeya said...

bestnyeee meriah eyh..cantek baju biru kuning..!!!

d u r a said...

sukala aku hampa dua laki bini ni sangat aktif & penuh dgn semangat kesukanan. aku..last jogging pon empat tahun lepas kot hehe..

mama_iris said...

hubby n wife yg aktif tol la...hehehhe.....chaiyok akak...:-)

sabrosa said...

mai nak teka..kasut yang no.4..btul dak?hahaha

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

hmm.. aku ni kalau main netball cam hang mau semput apa. awat la payah sgt aku nak aktif bab2 sukan ni. syok ja tgk.

Diamilikku said...

yaya : meriah gilers dekat team i je...penganjuran tak meriah pun..hahahhaha...

Dura : aku pun sebab tak mengandung..kalau dak aku tak pi pun...duk opis je...

mama Airis : tq adikku...hubby aktif...wife tukang sibuk ja..

Sabrosa : anda tak layak teka..

eza : hahahahha..hang tak cuba lagi..cuba tgk....

ann @ hatiberbunga said...

dasyat tu smpai bawak maskot? org dlm maskot tu, lelaki ke perempuan? hihi..

hehe.. gambar korg je ke? xde gambar sekitar majlis perasmian? hehe..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin