Saturday, June 19, 2010

Tuai 3 emas...


Hari ni mr papa ada 3 event...
so semua event mr papa dapat emas..
200m, lompat jauh dan 4x100m..
esok mr papa ada dua event lagi 100m dengan 4x400...
harap3 dapat la emas jugak...
esok saya pulak ada 3 game..2 game futsal satu game netball..
harap2 dapat la menang semua game...

Nih team2 netball yang mcm2 perangai..
posing nombor 1...
gambar belakang pun jadik jugak...hehehhehe...
cuba carik mana satu saya...
wink wink...
Tadaaa.....kalau tgk gambar depan nih sure tau mana satu saya kan...
hehehheheh...semua memang pantang nampak camera..
gambar nih lepas kitorang trening pagi..lepas tuh terus lepak kat stadium..
tgk acara olahraga...
event mr papa ada dua..saringan je lah..

Last but not least...posing manja dari saya..
wink wink...
he's my everything...
love you hubby...mwahhhhhhhhhhs

8 memo menunggu dibaca:

lily azliyana @ mama zara said...

dari belakang pon dah taulah kak su yg tudung itam tuh..hehehe

nway, congrats to mr papa n gud luck to kak Su. bangganye alesha n aisy dua2 parents diorang atlit berjaya..hee

azam said...

weh mai satu softtoy tuh hahaha aku acara catur dan dam tak dipertandingkan wakaka

ietafakyra said...

huh sakan menang banyak2! congrates la mizan yer... n to u sone, main leklok, bg kemenangan berganda2. hik hik hikkkk

CatlinaFly said...

wah tahniah menang game!

Diana said...

wahhh..congrats! and gud luck to you sone!
sweet sgt gambaq berdua tu!

Diamilikku said...

thanx all....

ajamz : hang mintak kat mizan naaa...hahahahhaha

Sha@Mama Tina said...

sue..cantiklah gambar merpati 2 sejoli tu!! :)

s e n g e t m i n d a said...

pasni aku balik nak lentok kat housemate aku hahahahaha

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin