Saturday, June 19, 2010

Married But Available -MBA


hehehehhe...
jgn terkejut ngan tajuk..
saja je buh tajuk suspen sket...
kalau tgk gambar2 bawah ni..
agak2 apa saya nak buat ngan kertas/borang..
serta transkrip2 rasmi UKM dulu tu..
hurmmmm....
.
.
.
Doakan saya ye kengkawan...
saya plan nak sambung MBA...
twinning UUM-UniMAP..
saya baru je submit borang2 semua..
dengan kelulusan dan sokongan VC saya..
harap2 berjaya..
ini impian saya sejak lepas degree..
sebabnya result degree saya biasa2 je..
so saya menyesal sebab tak belajar rajin2...
jadi saya tanam azam masa tu saya nak sambung MBA dan score..
saya nak success...dah bertahun tertangguh...
harap2 kali ni kesampaian lahhh..
amin..

5 memo menunggu dibaca:

sabrosa said...

gud luck mie!kegagalan mengajar kita erti kejayaan...hehehe

azam said...

huhu tahniah

ietafakyra said...

wah! ada geng pasni........... sama2 mentelaah dikelilingi kanak2 ribena ek kita. :D

Diana said...

congrats!wahhh...best la hang dgn ieta...aku brapa kali amik borg tp tak submit2...takpa, one day aku pun nak amik gak...jelesnya kat hangpa niiii

Ibu Aunis said...

GUD LUCK SUE! hehe..mari kita tingkatkan ilmu dalam diri! caiyok!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin