Wednesday, June 2, 2010

Ngantuk Gila

Saya kat penang sekarang....bangun tido kul 4.30 pagi tadi..
pastu terus gerak ke penang kul 5...
ada conference kat sini..
ngantuk gila nih..huhuhuu...
tapi pagi ni best je breakfast ditemani burung2 merpati..
rasa mcm ada di london pulak...
hahahhahaha...
berangan tak habis...
sian anak2 saya..tadi call kerinduan je..
semalam memang tak amik diorang..
biar tido umah pengasuh..sebab pagi ni awal kan saya nak gerak..
takut nanti mr papa kelam kabut pulak sorang2 nak uruskan anak2...
hari ni tak boleh tidak..
kena balik awal..
rindu sangat2 kat diorang...
huhuhuhu...








7 memo menunggu dibaca:

zue @ annaleeya said...

olooo... cian alesha dgn aisy kene tggal erk!!! xpelah, diaorg paham tuh ummi ader keje..

Aleeya said...

vavavaaaa bekpes de burung2 teman lagik eyhhhh, mesti nyaman je suasana time turrr

adui sedeynye tatkala bejauhan ngan anak..pe nak buat..da keje namanye kan..

@e_da said...

uiiii kak su.. sehari tak tengok muk anak.. mcm setahun kan.. x bleh tahan...

Diana said...

amboi amboi amboiiiiiiiiii....
mai penang tak roger aku nooo?tapi aku demam dok kat umah mc 2 hari ni...bleh berblog...hehehe

Diamilikku said...

Zue : diorang paham la tuh..balik penang singgah jenguk diorang sebelum masuk opis..menangis tersedu sedan dah..huhuhu..

Yaya : memang best..tapi telan makanan macam tak masuk sebab teringat kat anak2...

eida : tau takpe..duk tgk video clip diorang je lah kat hp..

DD : aku pi keje weh...kul 12 tadi gerak balik perlis balik...penat

ajamz said...

takpa berkhidmat untuk negara dan anak bangsa

d u r a said...

bestnya pi penang, tapi memang sedih separuh nyawa kena tinggai..

p/s: sone, aku nak tergelak word verification kat bawah ni hang tau dak apa? 'romen" hahahahhah

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin