Tuesday, June 1, 2010

LIKE FATHER LIKE DAUGHTER!


Sahabat Blog saya yang dah agak lama kenal di alam maya...YAYA MAMA DAMIA...
buat contest ni...tajuknya LIKE FATHER LIKE DAUGHTER...
penyertaan bermula hari ni dan terhad kepada 50 yang awal saja..
so kawan2 yang teringin nak masuk silalah melawat {PAGE INI}
Boleh baca semua syarat2 penyertaan di situ....
saya malas nak tulis panjang2 lebar...
jom jom jom..kita memeriahkan contest yaya ni ehh....
ok....memandangkan Tajuk je dah nyatakan dengan jelas
LIKE FATHER LIKE DAUGHTER...
makanya hanya ayah dan anak perempuan sahajalah kan..
so saya pertaruhkan...penyertaan puteri sulung permata hati saya...
saya ulangi PUTERI SULUNG saya yer...
Daniya Alesha Binti Nazmizan...kini berusia dua tahun dua bulan...
yang menjenguk dunia tanggal 7 April 2008...selepas ulang tahun kelahiran papanya yang ke -27 yang disambut pada 4 April 2008...
so memandangkan papa dan anak mempunyai tarikh lahir yang dekat2..
makanya..banyak jugaklah persamaan antara kedua-duanya...
salah satunya keasyikan menonton televisyen...dengan remote pasti ditangan..
bukan apa saja nak control tv kan...
selain tu..yang paling tak leh tahan persamaan kedua2nya..
suka benor gigit straw....
sampai putus2 straw...nikmat agaknya kan bila dapat gigit straw...
lagi satu...alesha ni suka sangat ikut gaya papanya bersenam...
kalau papa ber sit up ke...memang dia sibuk nak ikut...
hurmm..adakah akan mewarisi kehebatan papa dalam bersukan??
itu kita kena tungggggggggggguuuuuuuuu...
so inilah gambar yang saya pertaruhkan untuk contest nih...
.
.
.
.
.
.
Presenting my dear Hubby with her daughter...
emel ummi (suhana.mutalib@gmail.com)

**Yaya...cukup syarat tak????**


8 memo menunggu dibaca:

Aleeya said...

ALOLOLOOOO kiyutnye pic lesha ngan papa dia hehehe, gaya pun dah sama...

sue nnt copy paste link entri ni masok kat entri contest tu yer..tq sue join contest ai...

Diamilikku said...

baik yaya...udah diletakkan link di entry contest dan entry terbaru u olss...

mama_iris said...

lama tak mai sinih.....walawey bercontest dia ya.....gud luck ahkak......dpt hadiah tayang ehh.....huhuh

zue @ annaleeya said...

gud luck su.... mmg anak papa yer si alesha nih... heheh!!!

Diamilikku said...

Mama Airis : jomm ahh masuk nurul...awak kan ada anak pompuan...snap le pix dia ngan encik azmi tuh..

Kak Zue : tq ahkak...tak nak join ke..akak pun ada anak pompuan kannn

ietafakyra said...

rajin betul masuk contest mokcik nih. harap2 menang lagik ya this time. gud luck!

Diamilikku said...

ieta : saja ja..hehehhehe...buang masa

hajarus said...

good luck kak... ;d

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin