Sunday, June 13, 2010

Giveaway Cayang Ibu

GIVE AWAY CAYANG IBU..

Saya telah ditag oleh UMMIABIQIS
tag nih bukan setakat tag..
tapi tag untuk menyertai contest...
nak tau contest ni..klick kat tajuk giveaway cayang ibu tuh..
terus masuk ke blog owner give away nih...
saya dah ditag..so saya cuba je lah masuk kannn...
so ni gambar yang saya pertaruhkan...gambar meraikan sambutan ulang tahun perkahwinan yang ke-3..
actually nih pre sambutan..sebelum bercuti berdua2an dengan hubby tersayang..
bawak anak2 dulu bercuti ke penang..
gambar nih dirakamkan di padang kota penang..
sewaktu menikmati santapan malam...
ni lah wajah kedua2 permata hati saya...
caaayang anak2 ummi...mwahhhhhsss...

so sebagai syarat kena tag 5 orang pulak..
sorry kawan2 yang kena tag saya...

1) Yaya mama Damia...(sebab yaya banyak gambar ngan damia)
2) Eida mama mika (eida pun banyak gambar ngan mika)
3) Nurul mama khayra (sekali lagi kena) hahahahha
4) Miss Tinta (Achik Iman - since anak dara pun boleh join jugak)
5) Zara-Jeng (anak dara jugak tapi ada lil zara..so boleh join jugak)...

kepada yang ditag...sila yer join....
kalau tak nak join ai tak paksa...
hiks...


8 memo menunggu dibaca:

Yan said...

gambo ni nmpak cm seme muka samer..

Diamilikku said...

Yan : hehehhe....semua org akan cakap benda yang sama... :)

.zara. said...

thanks k.sue.. hee!
insyaAllah... ade mase zara buat ea.. hee~

@e_da said...

insya allah akan dibuat gak.. huhu nak korek gambo dulu dlm folder.. heheh

Diamilikku said...

zara : gud....gambar dah ada kan..hari tu masa birthday lil zara ada kannn..

eida : ok ok...korek jgn tak korek

Aleeya said...

ayooo kena tag leewww, byk sungguh utang tag ngan org neh hehe, insyaAllah ku buat nnt huhuuu...

Tinta said...

aik..haha..i'allah ana join ekk =)

mama_iris said...

alololo....again??

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin